anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MYSZA_ci
#1 Nowicjusz#

Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?

oznacz moderatorów
14 079 ODPOWIEDZI 14 079
Client:87758885
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, z powodu opóźnienia w dostawie nie jestem w stanie w najbliższym czasie odebrać przesyłki

A001HKBP11

Będę w stanie odebrać ją dopiero 13.01. Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru lub chociażby przekierowania paczki do innego punktu odbioru. Niestety wybrałam zły punkt odbioru który jest otwarty w godzinach w których jestem akurat w pracy. Gdyby jednakże dostawa się nie opóźniła byłabym w stanie ją odebrać bez problemu.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:87758885 przykro mi, ale nie mamy możliwości przekierowania paczki do innego automatu. Nie mogę również przedłużyć jej aż do 13.01. Mogę ją przedłużyć maksymalnie o 48h.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:87758885
#7 Wielbiciel#

Dobrze, w takim razie jeśli jest możliwiść przedłużenia odbioru chociaż o te 3 dni to byłabym bardzo wdzięczna 😊

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Hej, @Client:87758885, gotowe 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
g_piotrek
#7 Wielbiciel#

Cześć. Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A001HNXY86 o 24h? 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@g_piotrek cześć! Jasne, proszę bardzo, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BadPix33
#2 Obserwator#

Witam czy mogę prosić o przedłużenie odbioru przesyłki o 48 h o numerze :

A001HGEZF1

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BadPix33 cześć, tak 🙂 Bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:109496582
#1 Nowicjusz#

Witam chciałabym przedłużyć odbiór paczki A001HG2NB6 do piatku (10.01) jest taka możliwość?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109496582 tak, bardzo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do piątku. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:128265228
#1 Nowicjusz#

Czy moglibyście przedłużyć termin odbioru do 17:00 09.01.2025 paczek A001HNHJ85 i A001HN05A0

Dziekuje

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128265228 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek do 9 stycznia do końca dnia (23:59). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:83126930
#1 Nowicjusz#

Przepraszam, muszę napisać jeszcze raz, ponieważ zapomniałam zapisać numer przesyłki. Poprosiłam o przedłużenie daty odbioru przesyłki do (12-01-2025). Proszę, nie mogę odebrać przesyłki, ponieważ muszę wyjechać z miasta na tydzień z powodu pracy. Numer przesyłki - A001HP6H44

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:83126930 nic nie szkodzi 🙂
Proszę bardzo! Możesz odebrać paczkę do 12.01 do końca dnia.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:101006143
#7 Wielbiciel#

Czy mogłabym poprosić o przedłużenie terminu odbioru paczki allegro one? Nr. Paczki A001HBM0V5

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101006143 Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki o 48 godzin. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
olsch1
#1 Nowicjusz#

Czy mogę również prosić o wydłużenie czasu odbioru przesyłki? Nr przesyłki A001HJTHL9. Do jutra do tej samej godziny poproszę dziękuję 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@olsch1 Pewnie! Przedłużyłam czas na odebranie paczki do 9 stycznia, do godziny 20:19. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
tusiek63
#7 Wielbiciel#

Szanowni Państwo, musiałam nagle wyjechać z miasta w sprawie służbowej i nie zdążę odebrać paczki A000YV7QA1 na czas z allegro Box. 

Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru do niedzieli włącznie? Będę wdzięczna za szybką odpowiedź. 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Z tego co pamiętam to przedlużaja o 2 dni więc pewnie nie wyrażą zgody @tusiek63 

oznacz moderatorów