Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru paczki A00147XXU6
Dzień dobry @bernard123123 proszę! Możesz odebrać przesyłkę do końca jutrzejszego dnia.
Dzień dobry! Chciałabym przedłużyć czas odbioru przesyłki nr A001472TD1 w paczkomacie AllegroOne. Czy jest taka możliwość? Pozdrawiam 🙂 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@don_JR Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Jeśli jest to możliwe bardzo prosiłabym o przedłużenie czasu odbioru przesyłki o numerze: A00147N9V2 do jutra do końca dnia.
@B_Reszcz Termin odbioru już minął. Zmieniłam go w systemie, jednak nie mogę zagwarantować, że paczka nie zostanie odesłana do nadawcy.
Dzień dobry, w związku z opóźnieniem przesyłki A0014JROG9 nie będę miał możliwości osobistego odbioru. Proszę o przekierowanie do AL135GD1.
Cześć, @sheer_kan. Poprosiłam o przekierowanie przesyłki do wskazanego punktu - gdy otrzymam potwierdzenie przekierowania, wrócę od Ciebie z odpowiedzią.
Czy mogę prosić o przedłużenie przesyłki numer A0014JND09?
Cześć, @hera_304. Gotowe - przedłużyłam czas na odbiór o 48h 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Widzę, że nie udało się przekierować (dostałem sms, że dostarczono do pierwotnego automatu).
W związku z opóźnieniem proszę przedłużyć termin odbioru do piątku 11.10.2024.
Przesyłka A0014JROG9
@sheer_kan tak, rzeczywiście, nie udało się, przepraszam.
Możesz ją odebrać do końca dnia 11.10.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Nie mam tu wielkiego doświadczenia, nie wiem gdzie napisać. Chodzi o przedłużenie odbioru przesyłek w Allegro One Box choćby o 14 godzin. Czas odbioru kończy się w niedzielę ok. 21. Paczkę odbiorę ok.9.00 - 10.00 rano w poniedziałek. Numery przesyłek:
A00115VLT4
A00116DEJ6
Będę wdzięczna za pomoc.
@invenea termin odbioru obu tych przesyłek kończy się we wtorek 10.09. o godz. 20:56, więc nie musimy ich przedłużać.
Fakt, dziękuję. Tak się zakręciłam na 2 dniach do odbioru, że nie doczytałam dokładnie daty.
Dzień dobry! @_HolaOla_ Czy mogę prosić o przedłużenie do środy przesyłek: A0014GVNZ9, A0014DVJR1 oraz A0014Q7YJ6? Pozdrawiam
Dzień dobry @DzikaRozaZMalina! Proszę, możesz odebrać te przesyłki do środy, do końca dnia.
Dzien dobry, prosze o przedluzenie odbioru paczek: A0014BXAV2 oraz A0014F0M93 o 24h.
PK
Dzień dobry @konop88! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przedłużenie paczki A0014GJZ28 o 10 godzin ?