@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry dzisiaj o 12:59 otrzymałem informację o problemie z przesyłką... Wybrany punkt docelowy jest niedostępny. Przesyłka powinna być dostarczona do Żabki która jest czynna od 6:00 do 23:00 i na miejscu mi powiedzieli że ich punk był cały dzień dostępny. Nr przesyłki AD02MFFRQ6. Czy kurier który miał dostarczyć przesyłkę jest w stanie to jakoś wyjaśnić?
Mam to samo to jest celowe zagranie sprawa powinna być zgłoszona do Rzecznika praw konsumenta i powinna być nałożona bardzo wysoka kara na DHL
Jaki dostawca taka i kultura obsługi.
@Client:128076680 Poprosiłam o interwencję w tej sprawie.
Dziękuję
@Client:128076680 Interweniowaliśmy w oddziale doręczenia. Jutro paczka powinna trafić do punktu.
Z żabkami tak bywa. Kurier to zajęty ludek i nie czekający. Spojrzy zobaczy kolejeczkę do kasy i wykonuje odwrót taktyczny xD. Wkurzające ale z drugiej strony idzie zrozumieć. Zazwyczaj jeden wykonuje robotę za 3-ch, a w razie czego ciężkie kary... Same żabki też często odmawiają przyjęcia, bo miejsca brak... Nie udowodnisz kto winny, kurier powie, że żabka, zabka ze kurier. A winni na zmianę. Delivery ma niedopracowane dostawy. To wszystko jeszcze raczkuje. Lepiej wybierać pewniejsze metody....
@AnnaG-Antyki napisał(a):
Delivery ma niedopracowane dostawy. To wszystko jeszcze raczkuje.
Skoro Delivery w dniu swoich drugich urodzin jeszcze raczkuje, to jego dalszy rozwój czarno widzę. Za kilka lat (być może🤣) zacznie już ząbkować... Ale czy przy takiej dynamice rozwoju dożyje pełnosprawnej dorosłości?