Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, odebrałam paczkę w paczkomacie Allegro, którą zamówiłam w środę, ale nie otrzymałam monet za tę przesyłkę i nie mam możliwości ich odbioru. Z góry dziękuję za pomoc 🙂
Dzień dobry, nadal nie mam widocznej możliwości odbioru monet. Kiedy pojawi się możliwość odbioru monet za zamówienie z środy?
Cześć, @Client:75882041. Przepraszam za dłuższe oczekiwanie na odpowiedź. Już to sprawdzamy, proszę o chwilę cierpliwości 🙂
Dzień dobry, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, czy będą mi naliczone monety za zamówienie z środy do punktu Allegro OneBox?
@Client:75882041 w imieniu Marysi wracam z odpowiedzią, że niestety nie otrzymasz monet z tej promocji, ponieważ nie spełniłaś jej wszystkich warunków, a konkretnie zgody na profilowanie.
A co to jest profilowanie i do czego służy i gdzie to się znajduje? Podczas zamówienia niczego takiego nie było, by kliknąć jakieś zgody.
@Client:75882041 wysyłam link: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/personalizacja
Dobry wieczór. Mam podobny problem z monetami. Po raz kolejny zamówiłem produkty z odbiorem w paczkomacie Allegro One Box - i po raz kolejny nie otrzymałem obiecanych monet. Robiłem to zgodnie z warunkami promocji, mam ustawioną zgodę na profilowanie. Co w takim razie blokuje przekazanie tych monet? Numer zamówienia: f7cc4830-8b41-11ef-8d9f-27c788cb5550, z 16.10.2024. Uprzejmie proszę o wyjaśnienie.
W uzupełnieniu dopiszę, że promocja była mniej więcej tego rodzaju: "Złóż zamówienie w środę, z odbiorem w One Box, a na twoje konto wpadną dwie monety".
Dzięki bardzo - i tylko jestem ciekaw, czy one same trafiły na moje konto, czy jednak trzeba im było pomóc się turlać.