anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór monet

Client:75882041
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, odebrałam paczkę w paczkomacie Allegro, którą zamówiłam w środę, ale nie otrzymałam monet za tę przesyłkę i nie mam możliwości ich odbioru. Z góry dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, nadal nie mam widocznej możliwości odbioru monet. Kiedy pojawi się możliwość odbioru monet za zamówienie z środy? 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:75882041. Przepraszam za dłuższe oczekiwanie na odpowiedź. Już to sprawdzamy, proszę o chwilę cierpliwości 🙂  

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, czy będą mi naliczone monety za zamówienie z środy do punktu Allegro OneBox? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:75882041 w imieniu Marysi wracam z odpowiedzią, że niestety nie otrzymasz monet z tej promocji, ponieważ nie spełniłaś jej wszystkich warunków, a konkretnie zgody na profilowanie. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A co to jest profilowanie i do czego służy i gdzie to się znajduje? Podczas zamówienia niczego takiego nie było, by kliknąć jakieś zgody.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:75882041 wysyłam link: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/personalizacja

Nicol
   Moderatorka

oznacz moderatorów

sl_d
#7 Wielbiciel#

Dobry wieczór. Mam podobny problem z monetami. Po raz kolejny zamówiłem produkty z odbiorem w paczkomacie Allegro One Box - i po raz kolejny nie otrzymałem obiecanych monet. Robiłem to zgodnie z warunkami promocji, mam ustawioną zgodę na profilowanie. Co w takim razie blokuje przekazanie tych monet? Numer zamówienia: f7cc4830-8b41-11ef-8d9f-27c788cb5550, z 16.10.2024. Uprzejmie proszę o wyjaśnienie.

oznacz moderatorów

sl_d
#7 Wielbiciel#

W uzupełnieniu dopiszę, że promocja była mniej więcej tego rodzaju: "Złóż zamówienie w środę, z odbiorem w One Box, a na twoje konto wpadną dwie monety".

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@sl_d widzę, że monety są już na Twoim koncie. 

Nicol
   Moderatorka

oznacz moderatorów

sl_d
#7 Wielbiciel#

Dzięki bardzo - i tylko jestem ciekaw, czy one same trafiły na moje konto, czy jednak trzeba im było pomóc się turlać.

oznacz moderatorów