Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry. Od 24h w mojej sytuacji paczka też jest na magazynie i się nie przemieszcza, a transport z Warszawy do Krakowa powinien trwać około jednego dnia + 1 dodatkowy dzień dla nadającego paczkę, czyli dzisiaj już powinno się coś ruszyć. Paczka zamówiona w czwartek. Nr przesyłki : A001B9HV40.
Normalnie bym się tym nie przejął, ale to ważna przesyłka i zależy mi na czasie i ewentualnie chciałbym się czegoś dowiedzieć o czasie oczekiwania. Dziękuję. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zamówienie złożone w czwartek mogło zostać nadane po godzinie granicznej dostawcy więc trudno by w weekend dotarła ,chyba że dopłaciłeś dodatkowo za weekendowe nadanie .
Ok dziekuje. Czyli w opcjach dostawy jest droższa opcja z weekendowym nadaniem?
Allegro One ma termin doręczenia do trzech dni roboczych, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (dla One Box jest to 12:00).
Przesyła, została nadania 21 listopada o 17:47 (czyli po godzinie granicznej). Termin dostawy upływa więc w środę 27 listopada.
ps. Żadna firma kurierska nie wozi przesyłek bezpośrednio. Paczka najpierw trafi do oddziału nadawczego, stamtąd do sortowni centralnej (UPS ma sortownię w Strykowie, a DPD w okolicach Poznania), a następnie do oddziału doręczającego. Do tego mogą jeszcze dojść sortownie regionalne (jest taka dla Warszawy, a czy dla Krakowa to nie wiem (jest dla GZM)).