Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
@magdab_2005 przykro mi, ale nie mamy możliwości przekierowania przesyłki.
A002JF1IE0 Czy można przekierować paczkę do innego paczkomatu . Paczka miała być wczoraj w paczkomacie a jeszcze jej niema.
@Client:86717448 przykro mi, ale nie mamy możliwości przekierowania przesyłki.
Dzień dobry,
Przekierowanie paczki do: One Box by Allegro AL089KR1 - Kraków, Galicyjska 1
Czy jest możliwość ?
Cześć @Client:45573045, niestety nie ma takiej możliwości.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, czy jest możliwość przekierowania przesyłki z jednego punktu Allegro One Box do innego? Przesyłka jest w drodze. Numer przesyłki: A0025YZLP4
Cześć @Client:50566450, przekierowanie jest możliwe jedynie w wyjątkowych sytuacjach np. awarii automatu, do którego trafić ma paczka. W zgłoszonym przypadku niestety nie pomożemy. Przesyłka trafi do wcześniej wybranego punktu. Jeśli nie zostanie odebrana w terminie, wróci do nadawcy.
Okazało się że moja przesyłka jest opóźniona i nie będę mogła jej odebrać z tego automatu do którego zamawiałam. Czy da się przekierować przesyłkę do innego miejsca. Przesyłka ma status oczekuje na nadanie. Czy muszę anulować zakup i kupić ponownie?
@Gaba507 Przykro mi, ale nie ma możliwości przekierowania paczki do innego automatu. 😞 Skontaktuj się w tej sprawie ze sprzedającym- może paczka jeszcze nie została wysłana.
Jasne. I Morze Czerwone się rozstąpi dla twojej paczki. Nagle potrzebowałeś (po zakupie) przesyłki do innego miasta. Ok....