Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Bardzo proszę o przedłużanie czasu odbioru przesyłki, numer A0032GQ3O6 do końca dnia 11.11.2025.
Cześć, @Client:85985137. Termin odbioru paczki możemy wydłużyć maksymalnie o 48 godzin i tak też zrobiłam. Przesyłkę możesz odebrać do 2025-11-11 10:19.
Paczka przyszła jak juz wyjechalem na urlop, czy jest możliwość przedłużenia o 5 dni jej odbior?
@Freedman_JZ a czy ktoś nie może odebrać jej w Twoim imieniu?
Niestety nie 😞
@Freedman_JZ co do zasady nie możemy przedłużyć odbioru o tak długi czas, ale z uwagi na długi weekend przedłużyłam odbiór do 12.11, do końca dnia.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy mogę poprosić o przedłużenie terminu odbioru do środy 12.11.2025? Był to deklarowany termin dostawy, okazało się że już dziś paczka jest do odbioru i nie mam możliwości przez ten długi weekend aby ją odebrać.
A0032YJRE5
@hcno co do zasady nie możemy przedłużyć terminu o tak długi czas, ale z uwagi na długi weekend przedłużyłam już termin odbioru Twojej paczki do 12.11, do końca dnia.
Czy możma prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki numer A002PDEL10? Z powodu długiego weekendu mogę dopiero 12 listopada?
Cześć, @_pj. Gotowe, przedłużyłam o 48 godzin 🙂