Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Cześć @-Claw-, przesyłka nie znalazła się jeszcze w automacie, więc nie mam możliwości przedłużenia terminu jej odbioru.
Dzień dobry, poproszę o przedłużenie do wieczora odbioru przesyłki z Allegro One Box - AL399KR1, numer przesyłki A003H24675. Nie widzę możliwości przedłużenia w aplikacji. Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć @all_my_loving, czas odbioru został przedłużony.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo proszę o przedłużenie A003GPOHP6
Zapomniałam odebrać ....
Cześć @Anna24h7, widzę, że przesyłka została już odebrana 🙂
Dzień dobry,
moja przesyłka A003H2AHX7 została przekierowana do automatu daleko od wyjściowego - nie dam rady jej odebrać na czas. Dziś się kończy czas na odbiór i zastanawiam się czy zostanie odesłana czy przeniesiona do właściwego automatu?
Pozdrawiam serdecznie
Cześć @fetinka000, przedłużyłem czas odbioru Twojej przesyłki o 48h, będziesz mieć więcej czasu na jej odbiór 🙂
Jak można przedłużyć odbiór paczki dłużej niż jeden dzień
@Client:114851831 możemy maksymalnie przedłużyć czas na odbiór przesyłki łącznie o dwa dni, więc przedłużyłam czas na odbiór do 24.12 g. 9:18.
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A003GZEVB7 o 8 godzin lub do środy, dopiero jutro wieczorem będę mógł odebrać paczkę.
Z góry dziękuję za pomoc 🙂
@Client:33654979 czas na odbiór paczki był już przedłużony. Przykro mi, ale nie mam możliwości ponownego przedłużenia czasu na odbiór. Maksymalnie możemy przedłużyć czas o 48 godzin. Być może ktoś z bliskich będzie mógł odebrać przesyłkę dla Ciebie.