Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:88929512 gotowe 🙂
Dziękuję ♥️
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy można poprosić przedłużenie odbioru paczki one box nr A003H4DH24
@gururinpocze przedłużone o 48 godzin 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Szanowni Moderatorzy,
czy mógłbym prosić ze względu na okres świąteczny od wydłużenie czasu odbioru przesyłki o nr A003HIH5I9 do 26 grudnia do końca dnia?
Bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Anna Dymel
@lichmaster oczywiście 🙂 Termin odbioru Twojej przesyłki już jest przedłużony do 28.12., do końca dnia.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłek A003HQVNR1 oraz A003HQTNL8 o 48 godzin. Gdy zamawiałam podany był termin dostawy na wtorek po świętach tymczasem przesyłki przyszły już dzisiaj. Wyjechałam na święta i wracam dopiero w niedzielę.
@Client:29094392 jasne, bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.
Wesołych Świąt!
Chciałabym przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box, nr. zamówienia: 066d4040-dd0a-11f0-b45f-55430
@e_vilar jeśli masz na myśli zamówienie: 066d4040-dd0a-11f0-b45f-55430a44a9d4, to przedłużyłam odbiór o 48 godzin 🙂
czy można prosić o przedłużenie odbioru
ALLEGRO ONE BOX AL311KR1
NUMER PRZESYŁKI A003HE71B5
@electronica-pl gotowe 🙂
Witam, proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki A003H5H1U7 do 28.12, jest to produkt reklamacyjny, który sprzedawca wyslal mi bez powiedzenia ze wysyła...nie mialam jak uzgodnic z nim terminu wysyłki przez to, a mam akurat dluzszy wyjazd ...jak to w swieta ...
@upominex gotowe 🙂
Dziękuję pieknie !:)
Proszę o przedłużenie czasu przesyłki nr A003H4P2I1
@daro835 przedłużone 🙂
Witam, przesyłka pojawiła się w paczkomacie dużo szybciej niż się spodziewałam i nie jestem w stanie odebrać jej na czas. Allegro nie pozwala mi na przedłużenie czasu odbioru. Czy istnieje jakakolwiek inna możliwość, by paczka pozostała w paczkomacie do 29.12?
@Edyta1829 przedłużyłam czas na odbiór obu Twoich przesyłek, które czekają w automacie 🙂
Nie widzisz możliwości samodzielnego przedłużenia czasu na odbiór paczek, ponieważ ona pojawia się, gdy do odbioru zostały przynajmniej 24h.