Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Odbiór paczki możesz przedłużyć samodzielnie o 24h w aplikacji.
A właśnie nie mogę, bo aplikacja chyba nie działa na paczki z Czech. Ostatnim razem czekałem do 10 godzin przed terminem odbioru bo myślałem, że może wyskoczy okienko. Nie ma możliwości przedłużenia w aplikacji.
A właśnie nie mogę, bo aplikacja chyba nie działa na paczki z Czech. Ostatnim razem czekałem do 10 godzin przed terminem odbioru bo myślałem, że może wyskoczy okienko. Nie ma możliwości przedłużenia w aplikacji.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A003ML2985 o 48h
Dzień dobry można prosić o przedłużenie paczki o 24 h? Numer A003MXX6A8
@dysianh bardzo proszę, gotowe.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie o 48h odbioru paczki nr A003MUNTZ0 🙂 dziękuję!
Cześć @paollino, gotowe 🙂
@MYSZA_ci @_HolaOla_ @matt_rose
Dzień dobry. Proszę przedłużyć odbiór paczki alegro box A003MVA3T4, A003N883B5, A003MF93I, A003MMBLG9 o 24h, dziękuję
Cześć @mk047, czas odbioru został przedłużony dla każdej paczki oprócz A003MF93I, sprawdź proszę poprawność numeru.
Hej
Przesyłka została przekierowana do innego allegro One Box, nr przesyłki.
A003N3UQ21, ten allegro OneBox jest daleko od mojego pierwotnie wybranego, co mam zrobić? Na stronie jest napisane: Odbierz z punktu tymczasowego lub poczekaj
Punkt wybrany przy zakupie jest niedostępny. Możesz odebrać przesyłkę z punktu tymczasowego lub poczekać, aż będzie do odbioru w punkcie wybranym przy zakupie.
Po jakim czasie paczka zostanie przekierowana z powrotem do paczkomatu pierwotnego o ile będzie miejsce?
Cześć @Magazynmedif, przesyłka po 48h magazynowania w innym automacie wraca na oddział i na kolejny dzień jest wydawana do doręczenia do pierwotnego automatu. W przypadku Twojej przesyłki A003N3UQ21 dziś powinna być odebrana z tymczasowego automatu, a jutro powinna być w doręczeniu do wybranego przez Ciebie automatu.
Dzień dobry,
Czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru paczki A003MPZ5T8 o kolejne 12h? Niestety przedłużenie o 24h dostępne w aplikacji nie jest wystarczające 😞
Cześć @ann_pi, gotowe 🙂
Dzień dobry,
Chciałbym przedłużyć odbiór paczki nr A003N5A528 o 48 godzin. Niestety będę mógł ją odebrać dopiero w sobotę późnym wieczorem.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Cześć @Client:33654979, gotowe 🙂
Pozdrawiam również!
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o 48h.
Nr. przesyłki: A003NMRBO8
Z góry dziękuję
@Client:97447489 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.