Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
niestety upłynął termin odbioru zamówienia a nie chciałbym robić problemów sprzedawcy i by paczka wróciła skoro i tak mam zamiar ją zamówić. Proszę o wydłużenie terminu a jeszcze dziś ją odbiorę. A003NVUR05 @AllegroOne
Już odebrana przed kurierem. Temat do zamknięcia.
@pawel_trojnar_tt Nie mam możliwości przedłużenia paczki, której minął już czas na odbiór. Widzę jednak, że udało się odebrać przesyłkę 😉
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki numer A003OO8JI5 do soboty 31.01 ? 🙂
Bardzo dziękuję:)
@Client:72311540 proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki o 48 godzin. 😊
Proszę przedluzyc odbiór paczki. A003O5DYK7
@violetowytrampek gotowe! Przedłużyłam czas o 48 godzin.
@Client:52926233 Gotowe 😉
Dzień dobry, proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A003OPHDF4 - najlepiej do piątku godz.23
@dk1981 gotowe. 😊
Dzień dobry,
czy można przedłużyć czas odbioru paczki? Nie zauważyłem powiadomienia o dostarczeniu przesyłki 😕
A003OIN1N1
Przegapiłam termín odbioru przesyłki, ponieważ paczka dotarła w terminie innym niż deklarowany przez sprzedającego. Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru?
Cześć, @Client:102697297. Proszę bardzo, przedłużyłam o 48 godzin 🙂
❤️serdecznie dziękuję
@mk047 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłek A003P93VI1 i A003PA9QB8 o 2 dni. Nie uda mi się odebrać do poniedziałku rano.
Pozdrawiam
@argon58 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki allegro : A003P3AD90
@Wiktorr4 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.