Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@ArteK-1992 @jedrasso Czas odbioru przesyłki został przedłużony 🙂
Czy można przedłużyć odbiór paczki o numerze A004MQP0X1 ? Paczkomat przy Rydygiera 16H Toruń
Cześć @exterminal11, czas odbioru został przedłużony 🙂
U mnie gorsza sprawa, dało by radę przedłużyć paczkę A004MTMTL2? , dziś do południa wygasł termin a ja nawet nie dostałem powiadomienia, że ona tam czeka, nie wiem czemu. Allegro One Box - AL006KWI
@gotyk30 Przesyłka nie została jeszcze oznaczona, jako przeterminowana, dlatego przedłużyłam czas na odbiór o 48 godzin.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A004NBVGL6 do końca 3.06.2026
@Jpwct Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
podaję numer przesyłki A004NFQP10
@Client:107790410 Przedłużyłam dla Ciebie możliwość odbioru 🙂
Czy mogłabym poprosić o przedłużenie przesyłki? Dam radę odebrać ją dopiero po pracy ok 15, a kończy mi się dzisiaj chwilę po 10 😞
Nr przesyłki to A004NA0162 @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @Client:71352787, gotowe 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie paczki do jutra do godziny 12.
A004N8MF35
Cześć, @Patryk1994t. Proszę bardzo, gotowe 🙂
Proszę o przedłuzenie czasu odbioru przesyłki
@pdp2021 czas na odbiór mogę przedłużyć maksymalnie o 48 godzin i tak też zrobiłam dla wskazanej przesyłki. Mam nadzieję, że uda sie odebrać paczkę w tym czasie lub może ktoś z bliskich będzie miał możliwość odbioru. 😊
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki z multiboxa o 48h?
Numer przesyłki: A004O7BBL2
Cześć, @Client:103204473. Proszę bardzo, gotowe 🙂
Dzień dobry,
mam prośbę o przedłużenie terminu odbioru paczki Allegro One Box - AL128PO1
Przewoźnik i numer przesyłki
Allegro
A004OEKE84
do jutra / 5 czerwca do końca dnia.
Dziękuję. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę bardzo, @soll01. Gotowe 🙂
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesylki numer A004OE4PQ5 do wtorku 9 czerwca. Wyjątkowo szybka dostawa trochę pokrzyżowała plany odbioru, bo przesyłka miała iść 9 dni, a pojawiła się po dwóch i niestety nie mam jak jej odebrać.