Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Cześć @Client:136280263, czas odbioru został przedłużony 🙂
Dziękuję
Proszę o przedłużenie paczek
A003BP57T5
A003BIAEQ6
Dziękuję
Dziękuję Pani bardzo za te bezużyteczna informacje, musiałem. Poświęcić cała przerwę w pracy by przelogowac się na inne konto a i tak nie mogę przedłużyć paczki A003BIAEQ6 dzięki Pani mój kot będzie głodny proszę sobie pogratulować.
I nie rozumiem. Dlaczego wszystkim po kolei są paczki przedłużane a tylko MNIE została wysłana informacja abym zrobił to sam to przesada
@Darkael Niestety czas na odbiór tej paczki już minął, więc nie mogę pomóc. Wciąż może Pan odebrać przesyłkę, jeśli zdąży Pan przed kurierem.
Dodam, że udostępniliśmy możliwość samodzielnego przedłużania paczek i informujemy o niej użytkowników, którzy nie znają jeszcze tej opcji.
Natomiast jeśli chodzi o kota - paczka z jego karmą jest w automacie od 9 grudnia i przez 2 dni nie znalazł Pan czasu, żeby ją odebrać, a to Pan jest odpowiedzialny za dobrostan swojego zwierzęcia nie ja.
Dzień dobry. Niestety nie widzę opcjonalnie przedłużeniem terminu odbioru. Mogę prosić o przedłużenie dla tych dwoch paczek : A003BN4KB3 i A003BIY4X6. Dziekuje
@Kini0 Czas na odbiór tych paczek już minął, więc niestety nie mogę pomóc.