Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@krystian1107 przedłużyłam termin odbioru o 48 godz.
Proszę o przedłużenie paczki A001N68179 o 48h. Dziękuję 🙂
@Alekspiecha Proszę bardzo, gotowe!
Dobry wieczór,
prośba o przedłużenie czasu odbioru dla przesyłek:
A001N9DPL8
A001N9Q2U2
A001N7EU66
o 24h - niestety rozminęłam się z nimi wyjeżdżając dziś na weekend a wrócę dopiero po godzinie wskazanej do odbioru paczek 😞
z góry dzięki za pomoc!
Poproszę o przedłużenie odbioru przesyłki numer A001N982V5 o 24h
@bumaxx Gotowe!
@PalkaBimbalka Proszę bardzo, przedłużyłam czas zgodnie z prośbą.
@ulcia_1823 Widzę, że czas na odebranie wskazanej paczki masz do 16 lutego, do godziny 9:52. 😊
Dzień dobry,
Niestety w aplikacji nie widzę takiej możliwości, a potrzebuje przedłużyć możliwość odbioru paczki. Przyszła później, niż było przewidywane w momencie zamówienia.
Proszę o przedłużenie o 48h.
Pączka o numerze A001MR5YH3
Z góry dziękuję!
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry!
Proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A001N12LD2. Z góry dziękuję.
Dzień dobry. Jeżeli to możliwe - proszę o przedłużenie możliwości odbioru paczki. Niestety będę ją mógł odebrać dopiero w poniedziałek po południu
A001NF0TT2
Dziękuję i pozdrawiam
B.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, nie odebrałam przesyłki w terminie. Czy można przedłużyć odbiór do jutra do 19:00?
Przesyłka A001MY9BR3
@CJO_Hiromi Gotowe!
Dzień dobry, mogłabym prosić o przedłużenie paczki nr A001N7YRR1 do poniedziałku? Rozłożyło mnie kompletnie i nie dam rady odebrać w terminie 😞
Czy moge przedluzyc o 24 godziny dwie przesylki: A001N8I5L5 oraz A001NDYED4
@ljagodzi1 Proszę bardzo, gotowe.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie paczki A001N6EVB1 z allegro one box
@WicherOo Proszę, przedłużyłam czas o 24 godziny.