anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału

Pamparampam_001
#1 Nowicjusz

Dzień dobry! Dostałam dzisiaj powiadomienie o 6:45, że przesyłka na którą czekam nie została doręczona i wróciła do oddziału. Próbowałam dowiedzieć się coś więcej przez ChatBota ale niestety żadna informacja nie była przydatna. Zamówiłam więc rozmowę, i jest 2h po proszonym terminie i nikt się nie skontaktował. Czy coś jest nie tak z przesyłką? Czy myślicie, że dzisiaj będzie jeszcze dostarczona? Chciałabym wiedzieć co dalej...

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Pamparampam_001  prawdopodobnie nie było miejsca, albo była awaria maszyny, podaj numer przesyłki, albo zamówienia, bo tutaj wróżki nie pracują, (one pracują w dziale przewidywania czasu wysyłek😉)

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @gdvorek  @matt_rose 

oznacz moderatorów

maras_mp
#1 Nowicjusz

Nr przesyłki A002Y8UA56

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@maras_mp  wygląda na to, że przesyłka była za duża, albo uległa uszkodzeniu, ale poczekaj na moderatorów

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@maras_mp widzę, że paczka już 17.10 została przekierowana na zwrot do nadawcy. Zaraz po przyjęciu w pierwszym oddziale. W takim przypadku najprawdopodobniej przesyłka była uszkodzona i dlatego nie procesowano jej dalej do Ciebie. Drugą możliwością jest to, że paczka była ponadgabarytowa i nie byłoby możliwości umieszczenia jej w automacie paczkowym. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Pamparampam_001
#1 Nowicjusz

A002Z9I7Q1

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT  a dla @Pamparampam_001  co powiesz?, że nie było miejsca🤔

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@KOGIEL_T nie 😛 W tym przypadku paczka nie wraca do nadawcy. Skonsultuje to i wrócę do was z dalszymi informacjami. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów