Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry! Dostałam dzisiaj powiadomienie o 6:45, że przesyłka na którą czekam nie została doręczona i wróciła do oddziału. Próbowałam dowiedzieć się coś więcej przez ChatBota ale niestety żadna informacja nie była przydatna. Zamówiłam więc rozmowę, i jest 2h po proszonym terminie i nikt się nie skontaktował. Czy coś jest nie tak z przesyłką? Czy myślicie, że dzisiaj będzie jeszcze dostarczona? Chciałabym wiedzieć co dalej...
@Pamparampam_001 prawdopodobnie nie było miejsca, albo była awaria maszyny, podaj numer przesyłki, albo zamówienia, bo tutaj wróżki nie pracują, (one pracują w dziale przewidywania czasu wysyłek😉)
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Nr przesyłki A002Y8UA56
@maras_mp wygląda na to, że przesyłka była za duża, albo uległa uszkodzeniu, ale poczekaj na moderatorów
@maras_mp widzę, że paczka już 17.10 została przekierowana na zwrot do nadawcy. Zaraz po przyjęciu w pierwszym oddziale. W takim przypadku najprawdopodobniej przesyłka była uszkodzona i dlatego nie procesowano jej dalej do Ciebie. Drugą możliwością jest to, że paczka była ponadgabarytowa i nie byłoby możliwości umieszczenia jej w automacie paczkowym.
A002Z9I7Q1
@Syrena_zT a dla @Pamparampam_001 co powiesz?, że nie było miejsca🤔
@KOGIEL_T nie 😛 W tym przypadku paczka nie wraca do nadawcy. Skonsultuje to i wrócę do was z dalszymi informacjami.