Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Rano status przesyłki zmienił się z "Przesyłka została przyjęta w oddziale" na "Przesyłka została wydana do doręczenia". Czekam od rana, w końcu zdecydowałem się zerknąć w historię przesyłki i co?
Status zmienił się na "Termin doręczenia przesyłki został ustalony z odbiorcą" dziś o 17:02...
Jestem "odbiorcą", nikt do mnie nie dzwonił i nic nie ustalał, a o 17:31 status został zmieniony na "Przesyłka zostałą przyjęta w oddziale".
Gdybym wiedział że Allegro One będzie tak nieprofesjonalnym rozwiązaniem to wybrałbym InPost i przesyłki miałbym od rana. Jeśli kurier miał jakąś nieprzewidzianą sytuację, mógł do mnie przedzwonić, dałoby się coś ustalić. Najlepsze że pół dnia widziałem w aplikacji "Telefon do kuriera" na stronie mojej przesyłki, ale nawet nie pomyślałem żeby do niego przedzwonić, a od tych przesyłek zależała moja praca dziś wieczorem (nowe dyski ssd).
A001YYH6K4
A001YUQGQ8
Czy da się zgłosić gdzieś reklamację na pracę kuriera albo chociaż sprawić że paczka zostanie dostarczona jeszcze dziś, ewentualnie jutro?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Postanowiłem przedzwonić na infolinię, miła pani konsultantka poinformowała mnie że kurier prawdopodobnie się nie wyrobił, w związku czym przesyłka powinna zostać dostarczona w dniu jutrzejszym.
Jeśli tak się stanie to stracę "tylko" dzisiejsze wolne godziny do pracy, co nie zmienia faktu iż kurierzy powinni mieć opcję ustawienia statusu który nie jest dosłownym kłamstwem, skoro faktycznie natłok pracy spowodował opóźnienie w dostarczeniu przesyłki.
Cześć, @burn1728. Takie działania nie są naszym standardem i najmocniej Cię przepraszam za utrudnienia. Cieszę się, że sprawa została wyjaśniona na infolinii!
Moje zadowolonie z obsługi na infolinii było nieuzasadnione, ponieważ poza uprzejmością konsultantki obsługa ta nie miała żadnego wpływu na moją sytuację.
Dziś paczka nie zmieniła statusu na "w doręczeniu" ani też nikt się ze mną w tej sprawie nie skontaktował. Jako że poniedziałek jest wolny to towar dostanę najwcześniej we wtorek, czyli to już będą 3 dni w których mógłbym kończyć projekt, który teraz ulegnie opóźnieniu.
Gdybym wybrał InPost to już w połowie wczorajszego dnia mógłbym ruszyć z montażem.
@burn1728 Niestety jakbyś odwiedził to forum wcześniej to byś wiedział że AllegroOne to proszenie się o kłopoty.... 😞