Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałbym się podzielić ze wszystkim sytuacją jaka mnie ostatnio spotkała przy zwrocie dokonanym w Allegro One.
Pod koniec stycznia zwróciłem zakup (zgodnie z terminem), zakup finansowany - raty %. Umieściłem paczkę w Allegro One i dostałem smsa że zwrot został nadany. Myślałem że już wszystko z mojej strony. A jednak się myliłem po jakiś 2 tygodniach przyszło mi informacja że muszę zapłacić ratę za ten przedmiot. Wchodzą w aplikację, historia zwrotu (a tam komunikat że kurier nie znalazł paczki) oczywiście żadnego kontaktu ze strony Allegro. Dopiero jak ja napisałem co się stało to dopiero zaczeli szukać paczki, po kilku dniach otrzymałem informację że paczkę ktoś inny odebrał i ma zwrócić do automatu (ciekaw jak otworzył skrytkę, do tej pory Allegro nie wyjaśniło mi tej sprawy). Wg nich nic takie wielkiego się nie stało i że musiał zapłacić za towar który zwróciłem to jest ok bo się do tego nie odnieśli. Więc lepiej nie korzystać z ich usług tylko przez Inpost bo tam wiele razy korzystałem i wiedzieli co się dzieje a tutaj jakbym sam w aplikacje nie wszedł to do tej pory by nikt nie wiedział że paczki nie ma, ciekawe jak ta osoba się dostała do skrytki i zabrała moją paczkę, plus czemu nikt z Allegro nie kontaktował się aby powiedzieć że paczki nie ma, kilka razy pisałem do Allegro ale brak odpowiedi jak to się stało... też nie wiem czy co ta osoba z tą paczką przez te kilka dni robiła i w jaki stanie zostało to oddane do Allegro One,..... szkoda już pisać bo Allegro i tak nie odpowiada 😞
@mutu86 Tak działa Allegro One. Co jakiś czas pojawiają się informacje, że skrytka pusta. Ten system jest niepełnosprawny. Otwierają się inne skrytki, niż powinny, paczki giną w drodze itp.
@mutu86 tak jak pisaliśmy Tobie w korespondencji mailowej, najprawdopodobniej nastąpił błąd techniczny przez co doszło do zaginięcia przesyłki - za co przepraszamy. Finalnie, przesyłka została prawidłowo umieszczona w Automacie Paczkowym.
Rozumiem, że sytuacja jest niekomfortowa - daj mi proszę znać na jakie pytania nie dostałeś odpowiedzi? Postaram sie odpowiedzieć lub skierować do odpowiedniej osoby.
nawet nie wiecie jak to się stało, tylko zakładacie że nastąpił błąd techniczny - właśnie na to pytanie nie dostałem odpowiedzi.... jak to się stało oraz dlaczego nie było powiadomienia ze strony Allegro że paczka zagineła?