Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy my musimy żyć w ciągłym stresie za sprawą Łonów ???
3 przesyłki nadane ok 12:30 , do tej pory nie podjęte z automatu przez kuriera i już nie ma szansy , aby ruszyły .
Kwalifikują się do wtkluczenia z jakości i proszę się tym zająć oraz op....ć przewoźnika w imieniu klientów oraz moim .
Wszystko idzie jak z płatka tylko non sto Łony i Łony
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ brawo WY !!! , już się zaczynają problemy z klientami
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ hooop....hoooop.... żyje tam kto ?
@mdrogeria No co Ty? W sobotę? 😎 I to przed długim weekendem? Dziś działa chyba tylko Straż Pożarna
@TomBanknoter ja muszę odpowiadać zniecierpliwionym klientom
haohalo @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ a.....ku ... ku ....
@mdrogeria To nic nie da. Oni, moim zdaniem, nie mają wpływu na te paczki. Dostaniesz jedną z dwóch odpowiedzi:
- jeśli paczka nadal będzie w automacie: "Nadal weryfikujemy dla Ciebie tę sprawę",
- jeśli paczka zdąży ruszyć dalej: "Paczka jest już w drodze do odbiorcy".
@ogryz7 to zamierzone działanie z mojej strony , niech PATRZĄ CO NAROBILI ,KLIENTÓW PYTAJĄCYCH O OPÓŹNIONE PACZKI ODSYŁAM DO WĄTKU , JUŻ 2 ZADEKLAAROWAŁO ,ŻE SIĘ UDZIELĄ .
Jest jeszcze trzecia opcja: ..... brak jakiejkolwiek odpowiedzi ...........
@mdrogeria Zespół One został poinformowany o Twoim zgłoszeniu. Jak tylko otrzymam informacje w sprawie przesyłek, przekażę je tutaj.
@w_kiwi dziękuję , informację o wykluczeniu z jakości otrzymałem , ale wątek nie w tym celu został utworzony , wykluczenie to przy okazji ,paczki od czwartku siedzą w Łonomacie , a ja w dalszym ciągu nadaję , niebawem skrytek zabraknie .
@mdrogeria Mój komentarz dotyczy właśnie przesyłek. 😉 Mam nadzieję, że teraz sprawa ruszy. Przepraszam Cię za tę sytuację w imieniu całego zespołu.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jeden z Klientów już się pochwalił dostarczeniem paczki nadanej 24.04 , nie wiem czy mam aię cieszyć ...🤔 ? czy ....😪