Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Rano zamówiłam podjazd kuriera po paczkę" Allegro One Kurier - dostawa jutro". Kuriera nadal nie ma. Klientka potrzebuję zamówiony towar na jutro. Jak sprawdzić bądź skontaktować się z kurierem co się dzieje i czy przyjedzie po paczkę
@Pastelka_shop Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. Na koncie, z którego piszesz, nie widzę takiego zamówienia.
Kurier przyjechał. Późno, ale przyjechał/ Dziękuję. Pozdrawiam
Wczoraj kurier allegro one nie odebrał naszych przesyłek nadanych w punkcie. Dziś też się nie zanosi, bo zazwyczaj odbierał ok 13.00. Proszę o pilną interwencję! (punkt jest czynny do godz. 18.00).
numery przesyłek:
4.08
A002I2A6B6
A002I42Z48
A002I1DN03
A002I1A0L9
A002I1KXG0
A002I3Q9A3
A002I1EI90
A002I1PJ21
A002I2BA82
A002I291N4
A002I2DTI7
A002I2GTA7
---
5.08
A002IAI130
A002I8ENX4
A002IDILB4
A002I8AMX4
A002IDET03
A002IBQ8Q2
A002IBR642
Cześć, @BikeOutlet_pl. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
jednak udało się i wczoraj odebrał, ale teraz te nadane 4.08 wpływają na jakość, proszę o wykluczenie
@BikeOutlet_pl Przekazałam te zamówienia do wykluczenia ze statystyk Jakości sprzedaży.
to jest zabawa w kotka i myszkę..
dziś znów paczki pozostały w punkcie nieodebrane (już zamknięte, więc na pewno nikt ich nie odbierze)
przez jakiś czas było ok i nawet to to działało w miarę jako tako, poniżej standardów ale jakoś to było
w tym tygodniu znowu dziadostwo, czy teraz będziemy musieli już codziennie interweniować?
nie wiem czy z powodu urlopów czy kurier się zwolnił, bo wczoraj odbierał osobnik, którego widziałem po raz pierwszy..
niemniej konkurencyjni kurierzy potrafią rozwiązać jakoś kwestie urlopów i ich rejon w tym czasie obsługuje inna osoba. zlecenie zawsze ktoś dostaje i przyjeżdża.. w allegro one tak to nie działa?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BikeOutlet_pl podeślij proszę numery zamówień, które nie zostały odebrane.
mogą być numery przesyłek? tak mi łatwiej..
A002IK1UA7
A002IK2TE9
A002IK5M29
A002IJZLL4
A002IK7HX3
A002IKGUB4
A002IKEP08
A002IK11R4
A002IJYMU6
A002IJXL51
@BikeOutlet_pl Dziękuję. Skierowałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu.
a wykluczenie?
@BikeOutlet_pl Przepraszam Cię najmocniej. Wykluczenia zostały już zapisane. Będzie to widoczne w statystykach jutro.
no i znowu paczki nie zostały wczoraj odebrane:
kurier został powiadomiony o tym, że codziennie paczki są do odbioru i nawet jeśli nie ma zlecenia, to miał podjeżdżać. nie pomogło, wczoraj znów nie odebrał paczek.
proszę nam powiedzieć jak mamy zachować wysoką jakość obsługi klienta, skoro wasi kurierzy lekceważą ustalenia / zlecenia czy coś tam jeszcze innego. dodatkowo powoduje to dodanie nam pracy na pisanie tych postów, a później jeszcze dopominanie się o wykluczenie ze statystyk.
jeśli kurierzy nie radzą sobie z obsługą, prosze wyłączyć nam ze 'smarta' allegro one i będzie po problemie
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BikeOutlet_pl czy te numery są aby na pewno poprawne? Sprawdziłam wszystkie trzy przesyłki i w tej chwili są w drodze, więc zostały odebrane przez kuriera.
zostały dziś, dlaczego nie wczoraj?
??
@BikeOutlet_pl już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją.