Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo.
uruchomiono już u mnie kuriera DPD do odbioru paczek nadanych metodą Allegro One Punkt i One Box. Czytałam, że warunki i formy rozliczenia są takie same jak przy kurierze UPS i nie jest to osobna opcja dostawy, którą można w cennikach wyłączyć, ale chcę się upewnić czy DPD nie wymaga dopłat dodatkowych za podjazd? Kurier DPD na pewno ma warunek, że trzeba nadać wymaganą ilość paczek w tygodniu, stąd moje pytanie. Rozumiem, że Allegro zaczęło współpracę z DPD na swoich warunkach i my, sprzedający, przy tej metodzie dostawy nie mamy się o co martwić?
@FHU_ADAMS jednorazowe podjazdy kurierów UPS i DPD są bezpłatne dla sprzedającego – bez względu na liczbę przesyłek 🙂
Dzień Dobry, moje pytanie czy spakowane i z etykietą Allegro One DPD można nadać w markecie Dino ????
Dzień dobry! @maxzuczek Gotowe paczki, sprzedający mogą przekazać m.in. w punktach nadań Allegro One Punkt lub bezpośrednio w automacie paczkowym Allegro One Box.
Dino nie jest jednym z puntów Allegro One Punkt, więc nadanie tam przesyłki nie będzie możliwe, najbliższe Allegro One Punkty lub Boxy, możesz wyszukać na tej stronie.
Wydawało mi się że jeżeli obsługuje to DPD a można przesyłki DPD nadawać w Dino to ONE DPD tez tam można zanieść. Pozdrawiam
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Tylko UPS i DPD mają darmowe podjazdy nawet po jedną paczkę ?
@antczakdesign darmowe podjazdy nawet po jedną paczkę ma Allegro One i dlatego w ramach przesyłek Allegro One obsługiwanych przez kurierów DPD i UPS podjazd jest darmowy.
W przypadku przesyłek Allegro Kurier DPD (zlecenie odbioru jest bezpłatne, jeśli przekażesz kurierowi przynajmniej 4 przesyłki przy podjeździe. Usługa kosztuje 4,99 zł, jeśli przekażesz kurierowi mniej niż 4 przesyłki), a w przypadku Allegro Kurier UPS (jest to usługa dodatkowa, za którą rozliczysz się z nami zgodnie z cennikiem usługi).
Witam. Proszę o informację, jak wygląda obecnie obciążanie nas za za zamówienie kuriera DPD po odbiór przesyłek Allegro ONE.
Jeśli chodzi o przesyłki DPD wiem, że minimum to 4 szt.
Ale jeśli w danym dniu mam tylko 3 Allegro One DPD i 3 DPD Allegro Smart??
Proszę o precyzyjną informację.
@wdowki rodzaje przesyłek nie sumują się.
Ja szukam odpowiedzi na pytanie.
Ile muszę mieć przesyłek Allegro One DPD aby podjazd był darmowy.
@
1...