anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wysyłki UPS

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

Bardzo proszę o nieuwzględnianie zamówienia nr 

6388af00-91cd-11ef-a819-d5bab396bc9b

w ocenie jakości mojej sprzedaży. 
Z powodu braku możliwości nadania przesyłki UPS, po kontakcie z Klientem uzgodniono, że przesyłka zostanie wysłana w poniedziałek. 
Pozdrawiam
STANDBY-SHOP
0 W punkt!

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@STANDBY-SHOP napisz proszę, co powoduje brak możliwości nadania tej paczki? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

Z dwóch wyznaczonych punktów jeden jest nieczynny a drugi odmawia przyjęcia przesyłki. Podobno jest jakiś problem z firmą UPS. Niestety nie mamy możliwości nadania tej przesyłki w wyznaczonym terminie. Najszybszy termin to poniedziałek (wtedy będzie otwarty jeden z punktów nadawania), jeśli oczywiście wyjaśni się sprawa z UPS-em.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@STANDBY-SHOP ta paczka to Allegro One Box UPS takie przesyłki możesz nadać w automacie paczkowym Allegro One Box albo w punkcie Allegro One Punkt (mozna też zamówić kuriera po odbiór). Żebym mogła zgłosić zamwienia do wykluczenia potrzebuję potwierdzenia, że opóźnienie wynika z winy przewoźnika. Dlaczego drugi punkt odmówił przyjęcia przesyłki? Żaden z punktów lub automatów w okolicy nie jest jutro czynny? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

Nie ma żadnych automatów w naszej okolicy. Punkt odmówił przyjęcia przesyłki UPS.  Drugi jest nieczynny do poniedziałku (jak już informowałam). Etykieta jest już wygenerowana i nie zamawiałam podjazdu kuriera tylko dostarczenie do punktu (jak zwykle) i taka nieprzyjemna niespodzianka na końcu.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@STANDBY-SHOP ok, czy możesz podać nazwy tych dwóch punktów?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

Pierwszy to Ship Center ( zamknięty do poniedziałku) drugi to sklep Groszek (odmówił przyjęcia paczki)

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@STANDBY-SHOP przepraszam, że tak męczę ale potrzebuję jeszcze adresy tych punktów. Czy na pewno to Allegro One Punkt?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

UPS Access Point SHIP CENTER

ul. ZWIRKI I WIGURY 16
87200 WABRZEZNO

drugi to sklep Groszek ul. Grudziądzka 50

Dotychczas korzystaliśmy z tego pierwszego adresu, nie znaleźliśmy żadnego innego poza Groszkiem w naszej miejscowości.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@STANDBY-SHOP ok, dziękuję! Poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia. 
Punkt w sklepie Groszek to nie jest Allegro One Punkt, dlatego nie przyjęli paczki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

STANDBY-SHOP
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów