anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mozna usunąć z dostaw allegro one ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
owocowyraj
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam pytanie czy mozna usunąć z opcji dostawy   kurier allegro one zielone automty  nie tracać przy tym smarta?

zgłąszałem jakies dwa tygodnie temu ze kurier nie odbiera paczek  i faktycznie administratorzy zainteresowali sie sprawą  dzwoniła nawet Pani aby dopytac o szczegóły  ale nie zmieniło się zupełnie nic  przez dwa tygodnie zadna paczka nie została dostarczona na drugi dzien , a mieszkam w pierwszej strefie 

nie odbierał  z domu wiec zacząłem paczki wozić do automatu  i równiez   paczki odbiera  z automatu po 18  a na magazynie są dopiero na drugi dzien   albo wogle dopiero po dobie odbiera z paczkomatu 

raz akurat miał paczke dlamnie wiec przy okazji zabrał  odbiory ale i tak na magazyn dojechały na drugi dzien 

dzisiaj zrobiłem  odbiór z domu i jak zwykle paczki dalej czekaja 

wklejam kilka nr paczek 

A002OHXLV0

A002NJY9P7

Allegro A002OHXLX6

A002OYQ0H3

A002PPZ4Z6

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj Aby Twoje oferty miały oznaczenie Smart, musisz udostępniać w nich metody Allegro Delivery. To jeden z warunków.

Sprawę braku podjazdu przekazałam do wyjaśnienia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
owocowyraj
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

to bez sensu kazdy inny kurier ogarnia tylko nie oni jak juz pisałem zadna moja paczka od ponad dwoch tygodni nie dojechała na drugi dzien  skoro wymagacie w opcjach waszego kuriera to chyba najpierw powinien zacząć sprawnie dowozic

ten tydzien wyglada tak 

poniedziałek zgłoszony podjazd  nie przyjechał

wtorek zgłoszony nowy podjazd,  przyjechał   bo miał paczki dla mnie ale odjechał bez odbiorów dzwoniłem co on odwala przyjeł  zabrał ,ale na magazyn  ale paczki z poniedziałku i wtorku  ciagle niedowiezione Allegro A002PPZ4Z6 Allegro A002PZKQ60

15 wrzesnia zgłoszenie odbioru g.10

16 wrzesnia odebrana przez kuriera g.13

17 wrzesnia przyjeta w sortowni g.17

18 wrzesnia dopiero wydana do doreczenia ale czy doreczą  nie wiadomo  , ale a na sto procent musze wysłąć nowa paczke klijentowi juz inpostem 

i tak sie dzieje z kazda paczką   i nie jest to wina konkretnego kuriera tylko całego pod oddzaiału bo paczkomaty robia inni  a  wyglada to dokładnie tak samo 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj w systemie widzę, że podjazd był zamówiony na 16 września, czy zamawiałeś podjazd 15.09 i dostępny był tylko podjazd na 16.09? Czy kurier nie zrealizował podjazdu 15.09?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
owocowyraj
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

przy pierwsze paczce podjazd był zamówiony 100% na 15 wrzesnia  a odbiór zrobiony 16 wrzesnia  , druga paczka podazd zamówiony na 16 wrzesnia 

Ale najwiekszy problem czemu zadna paczka przez dwa tygodnie nie wyjechała z magazynu tego samego dnia , ja im to nawet  moge do paczkomatu wozic z samego rana ale co z tego jak i tak  na ich magazyn dojazdza na drugi dzien wieczorem 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj przy tej pierwszej paczce w ogóle nie mam zamówionego podjazdu, kurier odebrał je razem 16 września, jak rozumiem. Poproszę o zgłoszenie interwencji w tej sprawie w oddziale obsługującym Twój region. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
owocowyraj
#9 Pomysłodawca

dzisiaj i wczoraj podjechał pierwszy raz  bez problemów  wiec moze cos te zgłoszenia dały ale co z tego  jak paczki z wczoraj  odebrane o 12 godzinie do tej pory nie dojechały do odziału  wiec pewnie cały czas wozi je na busie  i raz na dwa dni jedzie na odział 🙂

A002Q7MRE0

oznacz moderatorów
ELEON-SH0P
#8 Zapaleniec

Mam to samo!!! Kurier odbiera paczki kiedy chce, a czasami w ogóle ich nie odbiera!!!

Dostawa Allegro jest dla mnie fatalna.

oznacz moderatorów