Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam pytanie czy mozna usunąć z opcji dostawy kurier allegro one zielone automty nie tracać przy tym smarta?
zgłąszałem jakies dwa tygodnie temu ze kurier nie odbiera paczek i faktycznie administratorzy zainteresowali sie sprawą dzwoniła nawet Pani aby dopytac o szczegóły ale nie zmieniło się zupełnie nic przez dwa tygodnie zadna paczka nie została dostarczona na drugi dzien , a mieszkam w pierwszej strefie
nie odbierał z domu wiec zacząłem paczki wozić do automatu i równiez paczki odbiera z automatu po 18 a na magazynie są dopiero na drugi dzien albo wogle dopiero po dobie odbiera z paczkomatu
raz akurat miał paczke dlamnie wiec przy okazji zabrał odbiory ale i tak na magazyn dojechały na drugi dzien
dzisiaj zrobiłem odbiór z domu i jak zwykle paczki dalej czekaja
wklejam kilka nr paczek
A002OHXLV0
A002NJY9P7
A002OYQ0H3
A002PPZ4Z6
@owocowyraj Aby Twoje oferty miały oznaczenie Smart, musisz udostępniać w nich metody Allegro Delivery. To jeden z warunków.
Sprawę braku podjazdu przekazałam do wyjaśnienia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
to bez sensu kazdy inny kurier ogarnia tylko nie oni jak juz pisałem zadna moja paczka od ponad dwoch tygodni nie dojechała na drugi dzien skoro wymagacie w opcjach waszego kuriera to chyba najpierw powinien zacząć sprawnie dowozic
ten tydzien wyglada tak
poniedziałek zgłoszony podjazd nie przyjechał
wtorek zgłoszony nowy podjazd, przyjechał bo miał paczki dla mnie ale odjechał bez odbiorów dzwoniłem co on odwala przyjeł zabrał ,ale na magazyn ale paczki z poniedziałku i wtorku ciagle niedowiezione Allegro A002PPZ4Z6 Allegro A002PZKQ60
15 wrzesnia zgłoszenie odbioru g.10
16 wrzesnia odebrana przez kuriera g.13
17 wrzesnia przyjeta w sortowni g.17
18 wrzesnia dopiero wydana do doreczenia ale czy doreczą nie wiadomo , ale a na sto procent musze wysłąć nowa paczke klijentowi juz inpostem
i tak sie dzieje z kazda paczką i nie jest to wina konkretnego kuriera tylko całego pod oddzaiału bo paczkomaty robia inni a wyglada to dokładnie tak samo
@owocowyraj w systemie widzę, że podjazd był zamówiony na 16 września, czy zamawiałeś podjazd 15.09 i dostępny był tylko podjazd na 16.09? Czy kurier nie zrealizował podjazdu 15.09?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
przy pierwsze paczce podjazd był zamówiony 100% na 15 wrzesnia a odbiór zrobiony 16 wrzesnia , druga paczka podazd zamówiony na 16 wrzesnia
Ale najwiekszy problem czemu zadna paczka przez dwa tygodnie nie wyjechała z magazynu tego samego dnia , ja im to nawet moge do paczkomatu wozic z samego rana ale co z tego jak i tak na ich magazyn dojazdza na drugi dzien wieczorem
@owocowyraj przy tej pierwszej paczce w ogóle nie mam zamówionego podjazdu, kurier odebrał je razem 16 września, jak rozumiem. Poproszę o zgłoszenie interwencji w tej sprawie w oddziale obsługującym Twój region.
dzisiaj i wczoraj podjechał pierwszy raz bez problemów wiec moze cos te zgłoszenia dały ale co z tego jak paczki z wczoraj odebrane o 12 godzinie do tej pory nie dojechały do odziału wiec pewnie cały czas wozi je na busie i raz na dwa dni jedzie na odział 🙂
A002Q7MRE0
Mam to samo!!! Kurier odbiera paczki kiedy chce, a czasami w ogóle ich nie odbiera!!!
Dostawa Allegro jest dla mnie fatalna.