anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Inpost przy zakupie Smart pobiera opłatę za przesyłkę ?

FH2020
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Zamówienie 88311de0-88af-11f0-8f2b-db346725921b usiłuję wydrukować etykietę i mam kwotę do zapłaty ?

FH2020_0-1756895736479.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

FH2020
#11 Animator

Już jest ok, ale skąd taki problem? Gdybym w pośpiechu wydrukował etykietę, to zostałaby mi bezpodstawnie naliczona opłata... 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @FH2020! Metoda InPost w Smart! nazywa się Allegro Paczkomat InPost, natomiast w typie przesyłki na załączonym zrzucie masz podane Paczkomat InPost 24/7 - prawdopodobnie to była przyczyna naliczonej opłaty. 😊 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator

Nie sądzę, ponieważ po kolejnej próbie logowania opłata nie została naliczona,  o czym poinformowałem.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Prawdopodobnie to niestety nie prawdę opowiadasz @Sa_nova . Każdy tak ma. Na menedżerze inpostu każda etykieta z zakładki import Allegro Inpost jest oznaczona jako paczkomat 24/7

Żeby było śmieszniej to samym Allegro rozpoznaje się je tylko po cenie, bo nazwę wyświetlacie tę samą....

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@FH2020@AnnaG-Antyki Manager paczek InPost, nie jest naszym narzędziem - dlatego niestety nie jestem w stanie dokładnie tego sprawdzić. Widzę, że w typach przesyłki jest rozróżnienie na Allegro i nie Allegro, stąd moja odpowiedź. 

Jeśli przy drugiej próbie nadania typ przesyłki był taki sam, a koszt przesyłki wynosił 0,00 zł, to poproszę o informację.

image (5).png

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zobaczysz to dopiero jak będziesz miała tam przesyłkę, tu zgoda. 

Jednak na jego zrzucie masz wyraźnie podany login kupującego oraz allegrową cenę wysyłki. 

Zwykłe paczki wysyła się z innej zakładki (moje przesyłki). Nie ma tam czegoś takiego jak login Allegro, a ceny też są zupełnie inne. Więc nadal twierdzę, że spokojnie to sprawdzisz. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator

Oczywiście, że był taki sam, dlatego byłem zaskoczony tą opłatą i jak wspomniałem wcześniej po kolejnym logowaniu opłata nie została naliczona.

oznacz moderatorów