anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest kurier Allegro One?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Instrumenty_Dete
#8 Zapaleniec#

Chciałbym napisać do Allegro ale jakoś pracownicy są ukryci. Więc pytam na forum. Mam firmę centrum Katowice i od wtorku kurier nie przyjeżdża po paczki. Wysyłam codzienni przesyłki, InPost odbiera, DPD odbiera, DHL odbiera. Tylko Allegro One mam moich klientów w głębokim poważaniu. Czekam na negatywne komentarze moich klientów i zaniżenie poziomu sprzedaży przez Allegro. Wyłączam dożywotnio Allegro One i przestrzegam sprzedawców. Szkoda nerwów.

oznacz moderatorów
63 ODPOWIEDZI 63
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@rawfoods Otrzymałam informację, że kurier powinien dziś przyjechać po odbiór paczek do godziny 16. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
GRAFFSHOP_PL
#8 Zapaleniec#

Niestety w dalszym ciągu bez zmian, allegro one najgorszy kurier ze wszystkich dostępnych.

Nadania w centrum Katowic, paczki nadane w automacie paczkowym przed godziną graniczną są dalej w automacie, a po pozostałe paczki kurier również nie podjechał. DRAMAT !!!

A001BQ8A65
A001BQB5Y0
A001BQF014
A001BQK105
A001BQO4Y8
A001BR0FV7
A001BR47F5
A001BRNE68
A001BRXYT5

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @GRAFFSHOP_PL. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i przekażę zamówienia do wykluczenia z jakości sprzedaży. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
GRAFFSHOP_PL
#8 Zapaleniec#

Proszę jeszcze przeprosić każdego klienta z osobna za kuriera allegro one, że ich paczki wczoraj nie wyjechały. Zapewne jest dedykowany dział wyspecjalizowany w przeprosinach za kuriera allego one.

oznacz moderatorów