Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym napisać do Allegro ale jakoś pracownicy są ukryci. Więc pytam na forum. Mam firmę centrum Katowice i od wtorku kurier nie przyjeżdża po paczki. Wysyłam codzienni przesyłki, InPost odbiera, DPD odbiera, DHL odbiera. Tylko Allegro One mam moich klientów w głębokim poważaniu. Czekam na negatywne komentarze moich klientów i zaniżenie poziomu sprzedaży przez Allegro. Wyłączam dożywotnio Allegro One i przestrzegam sprzedawców. Szkoda nerwów.
@Antykwarias pokaż mi proszę pełny zrzut swojego ekranu dotyczący przesyłki A000HRQGE7.
@Antykwarias dziękuję, ale u nas Twoja deklaracja nadania tej paczki jest ustawiona na dziś, czyli 15.03.2024.
Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
Wracam ponownie z tym samym problemem. Proszę o wykluczenie wspomnianej przesyłki z jakości sprzedaży. Kuriera w piątek też nie było.
@Antykwarias Skierowałam wskazane zamówienie do wykluczenia z Jakości Sprzedaży.
Witam, widzę że nie jesteśmy osamotnieni ONE kurier jeździ jak chce, nieodebrane paczki: A000J9F7G3 A000J9FEO8 A000J9G948 A000J9GAV9 A000J9HZG5 A000J9J1V1 A000J9J5E8 A000J9L0F2 A000J9L2B7 A000J9LF64 A000J9LH96 A000J9LQN2 A000JB2N14 A000JDGDL6 A000JDGFA4 A000JFKD10 i jeszcze kilkanaście innych, ale już mi się nie chce wklejać...
@Hurtfamilia Przekazałam te zamówienia do wykluczenia ze statystyk.
Dziękuję, szczerze to wolałbym, żeby zamiast wykluczać z mojej oceny kilka zamówień, żeby allegro zrobiło porządek ze swoim kurierem. Na tą chwilę wyłączyłem opcję ONE kurier, gdyż to jest delikatnie mówiąc porażka.
Dziękuję, czekam od 8.00 do 17.00 poniedziałek - piątek.
@Instrumenty_Dete i jak odebrał ?
Tak, minutę przed 17
Potwierdzam jak najbardziej, allegro one to totalna porażka. Problem tylko i wyłącznie z allegro one. Pozostali kurierzy odbierają zawsze zgodnie z godzinami granicznymi.
Paczka forma dostawy "Allegro One Kurier - dostawa jutro" nadana prze godziną graniczą w punkcie 05 Mar 2024, 14:51 a odebrana przez kuriera z punktu dopiero 07 Mar 2024, 14:15 czyli w TRZECIM dniu roboczym.
U mnie nie ma godziny granicznej - ani przy UPS, ani przy InPost.
InPost - koniec trasy "objazdowej" - jest w godz. 10:30 do 16:00.
UPS - od 10:00 do 14:00, czasem dzwoni, że go nie będzie, bo nie ma w tym rejonie nic do rozwózki, a nikt oprócz mnie nie nadaje (ilości 1-6 przesyłek). Plus dla UPS - mam np. 1 paczkę kurierem, musiałbym zapłacić za podjazd zamawiając kuriera, a dzwonię do niego i mi odbiera. Ale to zależy od "człowieka".
To jest nagminne, u mnie nie odebrał, wysłałem na swój koszt, wyłącz odrazu Allegro One kurier (to druga opcja) w formach dostawy bo będzie problem, porażka jakaś
Jest chyba obowiązkowy z tego co mi wiadomo
Nie jest absolutnie. w mailu nawet pisali że można wyłączyć. ja wyłączyłem i nadaję tylko Allegro One BOX i Ups odbiera
Dzięki:)
spoko 🙂
Tak zrobiłem zaraz 7.03 i mam spokój. Nadaję tylko przez UPS