Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Czy mogę prosić o zmianę adresu nadania etykiety?
Numer przesyłki: A000QJ9XO0
Ty możesz zmienić przed wygenerowaniem etykiety: @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Etykieta już została wygenerowana
@Client:100427888 Usunęłam tę etykietę. Teraz możesz wygenerować nową, z nowym adresem nadania.
Czy ja też mogę prosić o anulowanie etykiety w celu zmiany punktu nadania?
Nr paczki: A000QORDN1
NR paczki to A000QORDN1 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@retip101010 możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
Dziękuję!
Witam czy mogę zmienić punkt nadania przesyłki w Allegro One Box ? Czy jest możliwość wysyłki z Koszalina ?
Za wysyłkę zapłacisz zawsze 9,99 zł, niezależnie od rozmiaru paczki. Koszty przesyłki uwzględnimy na saldzie Twojego konta Allegro.
Allegro One Box AL001ZST
Szczecińska 1H
73-118 Kobylanka
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie.
Dzień dobry,
Sprzedałem przedmiot przez Allegro lokalnie. W czasie generowania etykiety nie zauważyłem, że system przypisał jakiś automat w innym mieście. Uprzejmie proszę o reset etykiety
Etykieta o numerze: A0019B4M97
Z góry dziękuję
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Wirven Twoja etykieta została anulowana 🙂
Dzień dobry Sprzedałem przedmiot przez Allegro lokalnie. W czasie generowania etykiety nie zauważyłem, że system przypisał jakiś automat w innej czesci Polski (bylem przekonany, ze to punkt odbioru). Uprzejmie proszę o reset etykiety dla sprzedazy f11aeece-ef76-460b-a3f5-bc3909895de2
Etykieta o numerze: 260894A5
Z gory dziękuję
Adam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@@
@Capensis możesz wygenerować prawidłową etykietę 🙂
Dziękuję za szybką reakcję. Widzę, że to popularny problem. Może jakies rozwiązanie procesowe by pomogło :). Dziwne dlaczego takie miejsce podpowiedział. Tak czy inaczej bardzo dziękuję, że mimo niedzieli tak szybko Pani pomogła. Wszytskiego dobrego.
Pozdrawiam
Adam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o usunięcie wygenerowanej błędnie etykiety na allegro lokalnie aby móc w stworzyć nową z poprawnym adresem? Pozdrawiam
@msw_mali bardzo proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Witam,
czy ja również mogłabym prosić o anulowanie etykiety do przesyłki o numerze 660166486411600116558072? Przypadkiem wybrałam zły rozmiar.
Z góry dziękuję za odpowiedź