Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Dlaczego nie mogę wybrać opcji paczkomat InPost? Wcześniejszą sprzedaż mogłem a tutaj m tylko wybór allegro one box...stąd ta pomyłka etykiety, bo sądziłem że w dalszej opcji coś zmienię...najbliższy punkt pokazuje mi 60km od miejsca zamieszkania 😕 można jakoś dać możliwość paczkomatu?
@msw_mali to zależy od tego jakie metody dostawy udostępniasz w swoich ofertach na Allegro Lokalnie. Jeśli One Box masz daleko, usuń proszę tę metodę dostawy. Jeśli kupujący już ją wybrał, to nie ma możliwości zmiany. Możesz zwrócić mu wpłatę, wystawić ofertę ponownie, już tylko z opcją Allegro Paczkomaty InPost.
Witam, @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
bardzo proszę o usunięcie etykiety do mojej paczki, do której przez przypadek wybrałam zły rozmiar. Jest to bardzo ważne, bo klient czeka na odbiór. Z góry dziękuję
@Client:101737134 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę 🙂
Dzień dobry, proszę o anulowanie etykiety allegro one box A00193KG53.
Dzień dobry @urbansketcher! Czy ta prośba jest aktualna? Nie widzę etykiety do przesyłki o takim numerze na Twoim koncie.
Wybrałem na AL przez pośpiech zły paczkomat One Box, czy mogę nadać paczkę w innym? Mogę samodzielnie usunąć etykietę? |Ewentualnie proszę o usunięcie
Proszę usunąć też moją etykietę. Allegro One Box AL002ERA
Dzień dobry, czy w Allegro lokalnie można usunąć w jakiś sposób wygenerowaną etykietę ? Bo przegapiłem że wybrany jest główny adres. A niestety One Boxy nie widzą "siebie na wzajem" więc jak próbowałem nadać pod domem to bezduszna maszyna poinformowała mnie, że musze się udać do wybranego przez siebie paczkomatu. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Ta etykieta ma "Żyrardów" kliknięty z rozpędu, jeżeli będzie potrzebny namiar na aukcję - prosze o informacje - wrzucę
Z góry dziękuje za pomoc 🙂
@ucho-jelenia Czy chodzi o paczkę A00199OV54?
@w_kiwi Dokładnie - jedyna jeszcze nie nadana
@ucho-jelenia Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę!
@w_kiwi Idealnie, bardzo dziękuje - miłego dnia 🙂
wybralo mi automatycznie punkt nadania 2 godziny odemnie a sa niektore duzo blizej i chcialbym zmienic ale nie moge tego nigdzie znalezc
@Ksatrya rozumiem, że chodzi o Allegro Lokalnie?
Możliwe,że najbliższy Allegro One Box rzeczywiście jest 2h od Ciebie. Przesyłki Allegro One Box, można nadać tylko w Allegro One Boxie, nie możemy też zmienić metody dostawy wybranej przez kupującego po zakupie.
W takiej sytuacji możesz albo nadacć paczkę poza Lokalnie (będzie drożej) albo zwrócić kupującemu wpłatę, wystawić ofertę ponownie, wcześniej usunąć z niej metodę dostawy Allegro One Box, a kupujący ponownie ją kupi wybierając Allegro Paczkomaty Inpost.
Proszę o anulowanie wygenerowanej etykiety nr 66016628640527011868 , żle wybrałem rozmiar paczki
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie wiem czy ta prośba nie wpadła w próżnię 😞
@Zenek B Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę.
Dzięki 🙂