Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
chciałem anulować etykietę One Box nr
Cześć, @docentjan. Gotowe, anulowałam etykietę 🙂
Mam chyba gdzieś na koncie stary adres i wygenerowało mi etykietę na Gdańsk a chciałabym nadć z konkretnego automatu w Gdyni. Czy można usunąć już wygenerowana etykietę? Numer przesyłki A001HVK4N2
Cześć, @Babskie-sprawy. Anulowałam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową, z poprawnym adresem nadania.
Czy również mógłbym prosić o anulowanie punktu nadania?
https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/transakcja/37b1a385-8f64-440b-a27e-738d2e63ad59
Nr płatności: 3f0448cc-3aa2-4c42-a4d9-de8404febcae
Z góry dziękuję za pomoc!
@zaczytaj_to usunęłam już etykietę, którą wskazałeś, więc możesz wygenerować nową.
Dzień dobry,
proszę o anulowanie etykiety nadania - błędnie został wybrany adres nadania paczki.
e680124d
b3c5ef49-ad20-44e4-92b0-394540cb8412
dziękuję
@adwar widzę, że paczkę udało się już nadać. 😊
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Czy można zmienić adres nadania zamówienia na allegro lokalnie. Podałem zły adres nadania Allegro One Box zamiast Zamość Lubelska 40 jest ustawiona na Lublin. Czy dałoby rade zmienić bo etykietę już mam i nie da rady edytować.
Cześć, @Tom666212634. Anulowałam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową, z poprawnym adresem nadania 🙂
witam, można prosić o usunięcie etykiety nadania ostatniej paczki z allegro lokalnie? zły punkt nadania
Cześć, @MrMakam. Gotowe, możesz wygenerować nową etykietę 🙂
Dzień dobry, chciałem wysłać przesyłkę niestety przy generowaniu przesyłki zapamiętało ostatni paczkomat w jakim nadawałem i teraz jak wygenerowało etykietę to mogę wysłać tylko z tego paczkomatu a jest to dla mnie nie możliwe. Proszę o anulowanie etykiety żebym mógł zmienić punkt nadania lub informację jak zmienić punkt nadania na aktualnej przesyłce.
pozdrawiam
Dzień dobry @lukinio1! Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
Bardzo proszę również o anulowanie etykiety dla zamówienia 37dd9008-f3dc-4009-bbcf-3804f1b6a286
@bredoo proszę 🙂 Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Cześć, czy możesz anulować moją etykietę na allegro one box? W ustawieniach miałem stary adres i teraz wybrało mi punkt do którego mam 2 godziny jazdy
Cześć, @_lukas1992_. Gotowe, usunęłam etykietę. Teraz możesz wygenerować nową.