Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)" Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem
Czy mogę prosić o wyłączenie one kuriera dla kodu 88-400 bo nie jest obsługiwany.
Konta:
e-kajtekpl
przemas_09
shopkajtek
sklep_kajtek
@e-kajtekpl zgłosiłam wskazane konta do wykluczenia z metody dostawy Allegro One Kurier.
Dziękuję
@Sa_novaNa jednym z kont tj. e-kajtekpl dalej jest dostępna dostawa allegro one kurier. Na pozostałych zniknęła. Proszę ponownie o wyłączenie tej dostawy. Z góry dziękuję.
@e-kajtekpl zgłosiłam to do odpowiedniego działu. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@e-kajtekpl otrzymałam informację, że obowiązkowość kuriera zostanie wyłączona na Twoim koncie dzisiaj.
Dzień dobry, a na moim koncie kiedy One Kurier zostanie wyłączony? Kod pocztowy 22-100 nie jest obsługiwany przez One Kuriera. Czekam już długo a w tym czasie osoby które napisały prośbę po mnie mają już wyłączoną tę metodę dostawy. Dlaczego ja nie?
@babyprops Twoją sprawą zajmują się doradcy w sprawie mailowej numer 50018184. Proszę, kieruj tam swoje pytania.
Również mam prośbę o wyłączenie na moim koncie One Kurier (22-100). Nie dość, że klient mi zamówił tym kurierem, to jeszcze nie mogę się z nim skontaktować, żeby wybrał coś innego...
@Hurtowniaklamek, zgłosiłam prośbę o wyłączenie. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź w tej sprawie.
Również mam prośbę o wyłączenie na moim koncie One Kurier (14-300).
@druty3dpl, poprosiłam o wyłączenie.
Dzień dobry,
proszę o wyłączenie i mojego konta z obowiązku posiadania metody One Kurier
Nazwa konta: ogrodom24_pl.
Kod pocztowy magazynu z którego nadawane są paczki nie jest w zasięgu One Kurier: 96-330 Kamion.
Pozdrawiam
Cześć, @ogrodom24_pl. Przekazałam Twoją prośbę.
Dzień dobry , po raz kolejny prosze o odłaczenie metody dostaw , pisałam o tym w innym wątku
Cześć, @Alle_GMTO. Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Proszę o cierpliwość.
Proszę o pomoc przed weekendem , albo podać sposób w jaki mogę wysłać paczki do klientów tą metodą. Nasz loginy to Alle_GMTO i Godni_Zaufania a kod pocztowy to: 35-105
@Alle_GMTO, poprosiłam już o interwencję w Twojej sprawie, jednak nie mogę zagwarantować, że ta metoda dostawy zostanie wyłączona przed weekendem. Jeśli Twoja miejscowość nie jest obsługiwana przez Allegro One Kuriera, to niestety nie nadasz takich przesyłek w inny sposób.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy coś wiadomo w naszej sprawie , od ubiegłego tygodnia bez przerwy odbijamy się od ściany, a metody kurier Allegro One dalej dostępne , mało tego wpadają kolejne zamówienia. Jak można postawić sprzedawców w takiej sytuacji . Włączyć usługę firmom, gdzie z góry wiadomo, że trzeba to będzie wyłączyć bo kod nie jest obsługiwany.
@Alle_GMTO kod pocztowy 35-105 został dodany do bazy kodów obsługiwanych przez Allegro One Kurier, dlatego nie wyłączymy obowiązkowości udostępniania tej metody w ramach Allegro Delivery na Twoim koncie.
Stopniowo powiększamy bazę kodów obsługiwanych przez Allegro One Kuriera, od 18 marca możesz nadawać przesyłki tą metodą, mimo że na stronie nie ma takiej informacji,
Jeśli podczas próby wygenerowania etykiety pojawia się komunikat o nieobsługiwanym kodzie poproszę o zrzut ekranu oraz numer zamówienia, będę to wyjaśniać.