Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry . Chciałbym się dowiedzieć jak można skontaktować się z działem księgowości . Nie otrzymałem pieniędzy za najem paczkomatu już fv jest 12 dni po terminie płatności
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
kłopociki w katalogowym raju?
@Serwis-c ale jak najmujesz to chyba Ty musisz płacić 🤔
Żeby nie było ja wynajmuje swój grunt dla allegro pod Paczkomat . Nie ma żadnej możliwości kontaktu
Jaki temat wybrać ?
,,Jezu jak się cieszę ,, ...przyszła kryska na Matyska
Ja bym tak się nie cieszył. Bo na miejsce jednego chwasta wyrośnie drugi 🙄
Za 10-20 lat taki e r l i też może stać się monopolistą
@Serwis-c Wybierz opcję kupuję i opisz sprawę. Jeśli wybierzesz zły temat system i tak go przekieruje w dobre miejsce.
Niestety brak odpowiedzi na maile oraz zapytanie przez formularz zgłoszeniowy .
@Serwis-c z tego co widzę, wczoraj (12.06.2025) Twoje zgłoszenie zostało przekierowane w odpowiednie ręce - proszę o cierpliwość.
Jestem bardzo cierpliwy 2 tygodnie po terminie . Allegro już by mi konto zablokowało jak bym się spóźnił z płatnością
@Serwis-c nadałem sprawie priorytet - dzisiaj skontaktuję się z Tobą Doradca w tej sprawie.
P.s. jako najemca automatu nie dostałeś bezpośredniego kontaktu do odpowiednich osób?
Nie dostałem kontaktu do działu finansowego
oklej boxa taśmą i przyklej kartkę "zamknięte aż do uregulowania rachunku za wynajem" xD
Żarcik z taśmą, nie wiem jak to prawnie by wyglądało, z kartką niekoniecznie...
Taśma jak taśma, ale przecież ta szafa bierze skądś prąd. Jeśli z twojego licznika to ja bym zwyczajnie prąd im wyłączył.
Ale jeśli mają jakieś osobne zasilanie to tak się nie da, ale przecież też można coś pomyśleć...
No i widzę jakieś nieporozumienie, to nie właściciel posesji ma prosić Allegro o łaskawe zapłacenie, to Allegro powinno przeprosić i prosić o umożliwienie dalszego użytkowania.
mija kolejny dzień i nikt się nie kontaktuje 🙂 i jestem cierpliwy j.w.
Zaklej na paczkomat kartą - nieczynny - operator nie uiścił płatności 🙂
Allegro blokuje u siebie duże biznesy za mniejsze przewinienia ale podobnych kryteriów nie stosuje wobec siebie - to trochę słabe.
@Serwis-c napisał(a):mija kolejny dzień i nikt się nie kontaktuje 🙂 i jestem cierpliwy j.w.
Czy Ty właśnie napisałeś, że moderator tego forum ORDYNARNIE CIĘ OKŁAMAŁ i wczoraj nikt z Allegro się z Tobą nie skontaktował?