anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier nie podejmuje paczki

MAMY ROZWIĄZANIE!
Goluka
#9 Pomysłodawca

Kurier nie odbiera paczki która została nadana i spada jakość wysyłki w terminie pomimo nadania przesyłki , przecież ja nie mam na to wpływu że przesyłka leży proszę o interwencję w tej sprawie 

Screenshot_2026-06-12-09-28-32-778_com.brave.browser~2.jpg

Screenshot_2026-06-12-09-28-10-855_com.brave.browser~2.jpg

Screenshot_2026-06-12-09-28-39-383_com.brave.browser.jpg

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Goluka
#9 Pomysłodawca

Tutaj kolejne paczki których kurier Orlen paczka nie odebrał i leżały od 9.06 do 11.06 w automacie Allegro AD02K4GZ03 , Allegro AD02K52H21 i poleciały mi punkty w terminowych dostawach 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Goluka Najszybszym i najlepszym sposobem będzie zgłoszenie tego przez specjalną zakładkę.

Dzięki temu szybciej będziemy wykluczać ze statystyk zamówienia wysłane z opóźnieniem z winy przewoźnika. Więcej informacji znajdziesz w tym wątku 🙂 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Goluka
#9 Pomysłodawca

Rozumiem że tam zgłaszam problemy z podjazdem kuriera a co w przypadku pierwszym gdzie paczka DPD została nadana w punkcie Żabka i tam leży oraz z drugim przypadkiem gdzie 2 paczki przeleżały w automacie Orlen ? 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Goluka Okej. W tej sytuacji podaj mi dokładne numery przesyłek i gdzie się znajdują. Zweryfikuję sprawę z przewoźnikiem 🙂 

Nicol
oznacz moderatorów
Goluka
#9 Pomysłodawca

Allegro AD02K4GZ03 , Allegro AD02K52H21 , te dwie to Orlen paczki są opóźnione bo kurier ich nie odebrał i straciłem punkty w deklarowanym czasie wysyłki 1 dzień proszę o ich wykluczenie z statystyk . Allegro AD0GCQXWVDCVQQZ37 tą dziś kurier zabrał lecz też przeleżała od 10 w punkcie Żabka i też deklaracja jeden dzień poleciały punkty w jakości 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Goluka Zainterweniowałam w sprawie tych przesyłek. 

Nicol
oznacz moderatorów
Goluka
#9 Pomysłodawca

Dlaczego tę 3 paczki nie zostały wykluczone z jakości mojej sprzedaży ? Przecież to nie z mojej winy przeleżały w paczkomacie ponad 1 dzień .

Mam też kolejne dwie przesyłki które obniżyły moja jakość sprzedaży za przesyłkę niezgodna z deklaracja 

Allegro A004R10ET2
Allegro A004QLTFB5

W deklaracji szybkości wysyłki mam ustawione  1 dzień a nie dostawa jutro 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Goluka Zamówienie nr 5696a350-649a-11f1-8c47-7bda151e13f5 nie jest oznaczone jako opóźnione. 

Pozostałe przypadki przekazałam do weryfikacji. Kiedy dostanę decyzję w sprawie wykluczenia z wyników Jakości sprzedaży, odezwę się tu ponownie.

Natalia
oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Goluka Zamówienia zostaną wykluczone z wyników Jakości sprzedaży.

Natalia
oznacz moderatorów
Goluka
#9 Pomysłodawca

Dziękuję 

oznacz moderatorów