Kurier nie odbiera paczki która została nadana i spada jakość wysyłki w terminie pomimo nadania przesyłki , przecież ja nie mam na to wpływu że przesyłka leży proszę o interwencję w tej sprawie

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tutaj kolejne paczki których kurier Orlen paczka nie odebrał i leżały od 9.06 do 11.06 w automacie Allegro AD02K4GZ03 , Allegro AD02K52H21 i poleciały mi punkty w terminowych dostawach
Rozumiem że tam zgłaszam problemy z podjazdem kuriera a co w przypadku pierwszym gdzie paczka DPD została nadana w punkcie Żabka i tam leży oraz z drugim przypadkiem gdzie 2 paczki przeleżały w automacie Orlen ?
@Goluka Okej. W tej sytuacji podaj mi dokładne numery przesyłek i gdzie się znajdują. Zweryfikuję sprawę z przewoźnikiem 🙂
Allegro AD02K4GZ03 , Allegro AD02K52H21 , te dwie to Orlen paczki są opóźnione bo kurier ich nie odebrał i straciłem punkty w deklarowanym czasie wysyłki 1 dzień proszę o ich wykluczenie z statystyk . Allegro AD0GCQXWVDCVQQZ37 tą dziś kurier zabrał lecz też przeleżała od 10 w punkcie Żabka i też deklaracja jeden dzień poleciały punkty w jakości
@Goluka Zainterweniowałam w sprawie tych przesyłek.
Dlaczego tę 3 paczki nie zostały wykluczone z jakości mojej sprzedaży ? Przecież to nie z mojej winy przeleżały w paczkomacie ponad 1 dzień .
Mam też kolejne dwie przesyłki które obniżyły moja jakość sprzedaży za przesyłkę niezgodna z deklaracja
Allegro A004R10ET2
Allegro A004QLTFB5
W deklaracji szybkości wysyłki mam ustawione 1 dzień a nie dostawa jutro
@Goluka Zamówienie nr 5696a350-649a-11f1-8c47-7bda151e13f5 nie jest oznaczone jako opóźnione.
Pozostałe przypadki przekazałam do weryfikacji. Kiedy dostanę decyzję w sprawie wykluczenia z wyników Jakości sprzedaży, odezwę się tu ponownie.
@Goluka Zamówienia zostaną wykluczone z wyników Jakości sprzedaży.
Dziękuję