Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Szykujemy się do wykupienia abonamentu allegro i sprawdzamy profity jakie z tego płyną. Z tego co doczytaliśmy się na forach to jest to dobre wtedy kiedy sprzedajesz przynajmniej 50 produktów miesięcznie w innych okolicznościach nie do końca. Tymczasem byłem u znajomego który sprzedaje na allegro produkty AGD i on po wykupieniu abonamentu za 49zł nie płaci również opłat za wystawienie przedmiotu. Jedyną opłatą jest prowizja od sprzedaży no i abonament. U mnie aukcje odnawiają się co 10 dni i za każdą allegro inkasuje od 0,20-xxx kwoty co przy ponad 300 aukcjach robi kwotę miesięcznie. ( kategoria części samochodowe )
Jak to jest , czy to zależy od kategorii czy od czego?
Czy jak wykupię abonament też nie będzie opłaty za wystawienie co 10 dni ?
@Nabyteq Cześć. 🙂 Mówisz o dwóch różnych opłatach: jednostkowej opłacie transakcyjnej i opłacie za wystawienie przedmiotu.
Jednostkowa opłata transakcyjna wynosi 1 zł i jest pobierana od każdego zakupu w ofercie — nie bierzemy pod uwagę liczby sprzedanych sztuk. Pobieramy ją, jeśli nie masz aktywnego Abonamentu na koncie.
Opłata za wystawienie jest pobierana w przypadku:
Tak tez myślałem że zalezy od kategorii.
dziekuje za wyjasnienie.
@Nabyteq abonament znosi opłatę transakcyjną 1 zł za wstawienie i tak się płaci 🙂
Nie masz racji kostas 11
w niektórych kategoriach nie płacisz za wystawienie ale tez się w sumie dopiero dowiedzialem takze wybaczam 😉
@Nabyteq wiem że niektóre kategorie mają tylko płatne, ale odpisałem na to co pytałeś że płacisz więc pewnie masz kategorie płatne 🙂