Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@alleloombard943 Prosimy o więcej szczegółów.
e4c00032-ead3-11ec-b457-9f19e3b4e795
nie mogę zamówić kuriera do tego zamówienia , cały czas wyskakuję błąd
Aktualizacja 14.06.2022 godz. 14:50
Problem nie powinien już występować. Powinniście mieć możliwość zamówienia podjazdu kuriera UPS w Wysyłam z Allegro.
@alleloombard943 @akula1 @zorroo88 Nasz zespół techniczny wie już o tym problemie. Trwają prace nad ustaleniem i wyeliminowaniem jego przyczyny. Przepraszamy za nieprwaidłowości.
Witam.
Od wczoraj usiłuję wygenerować etykietę Allegro One Punkt, z podjazdem kuriera UPS. Do tej pory wszystko działało. Czy jakiś błąd w systemie się pojawił? Klient czeka na swoją paczkę. Jestem bliska poproszenia kupującego o anulowanie tego zamówienia i wznowienie go z inną przesyłką. Co mam zrobić?
Dziękuję za pomoc. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@akula1 Opisz dokładnie problem, który się pojawia podczas próbu generowania etykiety.
Na ostatnim etapie generowania – przy zamawianiu podjazdu – wyskakuje komunikat:
„Błąd przetwarzania
Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki: Nie udało się złożyć zlecenia odbioru”
Podczas całego procesu uważam, by nie popełnić błędu w podawanych danych, zresztą system generuje dane w większości sam.
Mam to samo nie mogę zamówić podjazdu kuriera te same komunikaty się pojawiają. Ciekawe jest , że nr przesyłki zostaje nadany.
Frustrujące jest w tym to, że niecierpliwy Kupujący poleci gwiazdkami za Obsługę - Sprzedającemu, a nie wadliwemu systemowi. Dobrze byłoby, by Allegro jakoś to uwzględniało.
Jak ich nieco przyciśniesz składając reklamację na ich formę dostawy to jest szansa że ewentualny niekorzystny komentarz usuną.
Jak długo potrwa naprawa awarii?
Czy już można zamówić kuriera?
Zawsze można: Przesyłki możesz nadać w Allegro One Punkt, Allegro One Box lub zamówić podjazd kuriera. Możesz skorzystać z jednorazowego podjazdu lub ustawić zlecenie stałego podjazdu. Obie opcje są bezpłatne. Jeśli kupujący nie odbierze przesyłki, to nie poniesiesz kosztów jej zwrotu do Ciebie.
@awionetka03 jeśli masz na myśli dzisiejsze problemy techniczne to przykro nam ale jeszcze nie udało się rozwiązać tego problemu. Gdy tylko otrzymamy więcej informacji na ten temat, damy znać!
Dziękuję i czekam na informacjię
Mija kolejny dzień, a ja nie mogę wysłać paczki, bo problem w systemie Allegro One nie został rozwiązany. Kupujący, który zapłacił za paczkę, nie jest zainteresowany naszymi tu problemami. Rezygnuję z Allegro One.
@akula1, przepraszamy Cię za niedogodności. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. W międzyczasie możesz: