Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od czwartku allegro włączyło nam dostawy one kurier do którego nie mogę zamówić podjazdu, ponieważ nasz kod pocztowy 21-500 nie jest obsługiwany. Sprawa zgłaszana na infolinii, ale jak widać dalej cisza a my musimy ograniczać się w sprzedaży bo spora część klientów wybiera tą metodę dostawy!
Proszę o wykluczenie konta z tych dostaw!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kosmethurt Weryfikuję tę sprawę 😉
Jak długo mamy jeszcze czekać?
Jezu jak ja Ci zazdroszcze 😄 sam z chęcią bym zrezygnował z tych wszystkich dodatkowych spedytorów. Mimo iż nasz kurier od allegro jest wyjątkowo sympatyczny
@kosmethurt Wskazany kod jest obsługiwany. Informację o godzinach odbioru są w zakładce aktualności na onekurier.pl
Nadajesz przez WZA czy korzystasz z innego narzędzia? Masz problem z zamówieniem podjazdu czy także z generowaniem etykiet?
Proszę bardzo: Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
21-500 Biała Podlaska znajduje się w zasięgu, ale nadajemy z Woskrzenice Duże które już są po za tym obszarem!
Nalegam na wyłączenie tego kuriera!!!
@kosmethurt Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy.
@kosmethurt Otrzymałam informację, że jest to błąd techniczny. Już pracujemy nad rozwiązaniem.
Czekam z niecierpliwością na jego rozwiązanie
@kosmethurt Wracam do Ciebie z informacją. Był problem z lokalizacją. W tym momencie Twój kod pocztowy jest już obsługiwany przez Allegro One.
Wyczyść tylko proszę pliki cookies i się przeloguj.
Witam. U nas od dzisiaj taki sam przypadek.
Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera.
Proszę o wykluczenie One Kuriera z naszych dostaw.
Cześć @bierem, zgłosiłem dla Ciebie wykluczenie 🙂
Od ponad miesiąca też czekamy na wyłączenie One Kuriera i One Boxa z naszych cenników, kod 42-674 jest również nieobsługiwany. Niestety wygląda na to, że jest to jakiś dramatyczny problem, żeby wyłączyć to na naszych firmowych kontach. Czy któryś użytkownik może potwierdzić wyłączenie tej usługi?
@matt_rose czy mogę prosić również o wykluczenie One Kuriera dla konta sklep-manetka i sklep_manetka_pl?
@matt_rose @N_Nitka28 w dalszym ciągu nie mamy żadnej odpowiedzi, wiadomości są "zlewane", od dwóch miesięcy "ktoś się tym zajmuje" albo "przekazuje sprawę do innego działu" to jest żenujące podejście, żeby co miesiąc portal pobierał od sprzedający po kilka tysięcy złotych, a był wielki problem wyłączyć automatycznie jedną opcję wysyłki z miejscowości nieobsługiwanej przez Allegro One Kurier. Nasz kod to 42-674 i tutaj dojeżdża tylko dpd lub ups, jeśli nie potraficie tego zrobić to uruchomcie bota, który będzie informował klientów po wyborze tej opcji, że przesyłki tą metodą mogą mieć kilka dni opóźnienia, bo ktoś musi poświęcić kupę swojego czasu i nabić kilometry samochodem, żeby je zawozić do innego miasta. To jest po prostu skandal.
@sklep-manetka Twója prośba o wyłącznie usługi została już przekazana do osób, które odpowiadają za ten obszar. Muszę Cię prosić o cierpliwość.