anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykluczenie z allegro one kurier

MAMY ROZWIĄZANIE!
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Witam

Od czwartku allegro włączyło nam dostawy one kurier do którego nie mogę zamówić podjazdu, ponieważ nasz kod pocztowy 21-500 nie jest obsługiwany. Sprawa zgłaszana na infolinii, ale jak widać dalej cisza a my musimy ograniczać się w sprzedaży bo spora część klientów wybiera tą metodę dostawy!

Proszę o wykluczenie konta z tych dostaw!

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Weryfikuję tę sprawę 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Jak długo mamy jeszcze czekać? 

oznacz moderatorów
lopes1990
#12 Orędownik#

Jezu jak ja Ci zazdroszcze 😄 sam z chęcią bym zrezygnował z tych wszystkich dodatkowych spedytorów. Mimo iż nasz kurier od allegro jest wyjątkowo sympatyczny 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wskazany kod jest obsługiwany. Informację o godzinach odbioru są w zakładce aktualności na onekurier.pl

Nadajesz przez WZA czy korzystasz z innego narzędzia? Masz problem z zamówieniem podjazdu czy także z generowaniem etykiet?

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Proszę bardzo: Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

21-500 Biała Podlaska znajduje się w zasięgu, ale nadajemy z Woskrzenice Duże które już są po za tym obszarem!

Nalegam na wyłączenie tego kuriera!!!

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Screenshot 2025-07-02 at 09-07-47 Ship with Allegro Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Otrzymałam informację, że jest to błąd techniczny. Już pracujemy nad rozwiązaniem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Czekam z niecierpliwością na jego rozwiązanie

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wracam do Ciebie z informacją. Był problem z lokalizacją. W tym momencie Twój kod pocztowy jest już obsługiwany przez Allegro One. 

Wyczyść tylko proszę pliki cookies i się przeloguj. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów