Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od czwartku allegro włączyło nam dostawy one kurier do którego nie mogę zamówić podjazdu, ponieważ nasz kod pocztowy 21-500 nie jest obsługiwany. Sprawa zgłaszana na infolinii, ale jak widać dalej cisza a my musimy ograniczać się w sprzedaży bo spora część klientów wybiera tą metodę dostawy!
Proszę o wykluczenie konta z tych dostaw!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kosmethurt Weryfikuję tę sprawę 😉
Jak długo mamy jeszcze czekać?
Jezu jak ja Ci zazdroszcze 😄 sam z chęcią bym zrezygnował z tych wszystkich dodatkowych spedytorów. Mimo iż nasz kurier od allegro jest wyjątkowo sympatyczny
@kosmethurt Wskazany kod jest obsługiwany. Informację o godzinach odbioru są w zakładce aktualności na onekurier.pl
Nadajesz przez WZA czy korzystasz z innego narzędzia? Masz problem z zamówieniem podjazdu czy także z generowaniem etykiet?
Proszę bardzo: Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
21-500 Biała Podlaska znajduje się w zasięgu, ale nadajemy z Woskrzenice Duże które już są po za tym obszarem!
Nalegam na wyłączenie tego kuriera!!!
@kosmethurt Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy.
@kosmethurt Otrzymałam informację, że jest to błąd techniczny. Już pracujemy nad rozwiązaniem.
Czekam z niecierpliwością na jego rozwiązanie
@kosmethurt Wracam do Ciebie z informacją. Był problem z lokalizacją. W tym momencie Twój kod pocztowy jest już obsługiwany przez Allegro One.
Wyczyść tylko proszę pliki cookies i się przeloguj.