anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykluczenie z allegro one kurier

MAMY ROZWIĄZANIE!
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Witam

Od czwartku allegro włączyło nam dostawy one kurier do którego nie mogę zamówić podjazdu, ponieważ nasz kod pocztowy 21-500 nie jest obsługiwany. Sprawa zgłaszana na infolinii, ale jak widać dalej cisza a my musimy ograniczać się w sprzedaży bo spora część klientów wybiera tą metodę dostawy!

Proszę o wykluczenie konta z tych dostaw!

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Weryfikuję tę sprawę 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Jak długo mamy jeszcze czekać? 

oznacz moderatorów
lopes1990
#12 Orędownik#

Jezu jak ja Ci zazdroszcze 😄 sam z chęcią bym zrezygnował z tych wszystkich dodatkowych spedytorów. Mimo iż nasz kurier od allegro jest wyjątkowo sympatyczny 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wskazany kod jest obsługiwany. Informację o godzinach odbioru są w zakładce aktualności na onekurier.pl

Nadajesz przez WZA czy korzystasz z innego narzędzia? Masz problem z zamówieniem podjazdu czy także z generowaniem etykiet?

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Proszę bardzo: Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

21-500 Biała Podlaska znajduje się w zasięgu, ale nadajemy z Woskrzenice Duże które już są po za tym obszarem!

Nalegam na wyłączenie tego kuriera!!!

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Screenshot 2025-07-02 at 09-07-47 Ship with Allegro Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Otrzymałam informację, że jest to błąd techniczny. Już pracujemy nad rozwiązaniem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kosmethurt
#9 Pomysłodawca#

Czekam z niecierpliwością na jego rozwiązanie

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kosmethurt Wracam do Ciebie z informacją. Był problem z lokalizacją. W tym momencie Twój kod pocztowy jest już obsługiwany przez Allegro One. 

Wyczyść tylko proszę pliki cookies i się przeloguj. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
bierem
#8 Zapaleniec#

Witam. U nas od dzisiaj taki sam przypadek. 
Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera.

Proszę o wykluczenie One Kuriera z naszych dostaw. 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @bierem, zgłosiłem dla Ciebie wykluczenie 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
sklep_manetka_pl
#2 Obserwator#

Od ponad miesiąca też czekamy na wyłączenie One Kuriera i One Boxa z naszych cenników, kod 42-674 jest również nieobsługiwany. Niestety wygląda na to, że jest to jakiś dramatyczny problem, żeby wyłączyć to na naszych firmowych kontach. Czy któryś użytkownik może potwierdzić wyłączenie tej usługi?

oznacz moderatorów