Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box? bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania, a wygodniej mi wysłać z innego miejsca. Etykieta została już wygenerowana.
@przemo19892 sytuacja ta może być spowodowana faktem, że automat paczkowy jest przepełniony lub uszkodzony.
Wszystkie w promieniu 50km są przepełnione ? porostu chyba wasze punkty allegro one typu pakersi, furgonetka itp służy do odbioru a nie nadawania paczek. Kto to wymyśla ? Skoro kurier przyjeżdża dostarczyć paczki a nie przyjeżdża odebrać nadanych tak jak działa to od ponad wieku. Allegro wymyśla koło na nowo?
@przemo19892 przesyłki z metodą dostawy Allegro One Box z Allegro Lokalnie nadasz tylko w automatach paczkowych, nie w punktach. Być może najbliższy Ci automat jest właśnie 50 km dalej. Możesz sprawdzić jakie masz automaty paczkowe w okolicy na tej stronie.
te allegro one box to jest dziadowstwo... w Inpost mogę wrzucić paczkę do dowolnego paczkomatu, tutaj gdy byłem, w Krk to wyrzuciło mi nadanie paczki pod Nowy Sącz bez możliwości nadania w tym allegro one box. Jestem teraz u rodziny w innym mieście i mam kilka allegro punktów do nadania to nie można ich wybrać xD.
Witam, również proszę o usunięcie etykiety 222966B6. Pozdrawiam
@krude Po tym numerze nie jestem w stanie odnaleźć zamówienia. Proszę, napisz, jakiego towaru dotyczy.
Dzień dobry, proszę o usunięcie etykiety: A0015PEQL6
Z góry dziękuję
@Client:68791409 Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Cześć! Również mam problem z przypisaniem automatu z innego miasta dotyczy oferty z Allegro Lokalnie: a33ea5d3-01dc-4549-87bc-40ed6bcc5c4a
Kod nadania: 243A8945
Będę wdzięczny za uratowanie mi tyłka 🙂
@kopek_jg Czy w Twojej miejscowości znajduje się automat? Jeśli nie, to system przypisuje najbliższy dostępny.
@w_kiwi Tak, znajduje się - to na szczęście Wrocław 🙂
Odwołuje akcję ze względu na czas - anulowałem poprzednie i robię nowe ogłoszenie.
Proszę u mnie również o usunięcie etykiety one box login gzkoras
@GZKoras bardzo proszę, etykieta usunięta.
Poproszę o zmianę nadania paczki na Górczewska 228. Paczka o nr 25B09136
@Client:38808687 nie mogę zmienić tego adresu za Ciebie, ale usunęłam już etykietę z systemu, więc teraz możesz sama wygenerować nową, z właściwym adresem.