Witam. Wczoraj aktywowałem Allegro Pay. Zakupiłem produkt za około 47 zł płacąc blikiem przez allegro pay I nie otrzymałem kuponu na 100 zł.
Dzień dobry @Client:142691992! Czy możesz napisać, gdzie widziałeś informację o otrzymaniu kuponu o wartości 100 zł za aktywację?
Na aplikacji allegro, w zakładce allegro pay, z przyciskiem aktywuj usługę
@Client:142691992 sprawa jest już konsultowana, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź (pewnie dopiero jutro).
@Client:142691992 @Client:142654412 kupony są już na Waszych kontach 🙂
Udanych zakupów!
Dzień dobry
Dzisiaj zarejestrowałam konto i nie otrzymałam kuponu zniżkowego 100 zł. Bardzo proszę o weryfikację.
@Client:42149326 Kupon przyznany 🙂
Dzień dobry, mam taki sam problem 😕
@Client:142691992 odpisałam Ci już tutaj.
Witam, aktywowałam usługę allegro pay, korzystając z promocji z baneru, jednak po zakupie kupon nie pojawił się na moim koncie.
@Client:141727263 widzę, że obecnie masz na koncie aktywny kupon Allegro Pay na 50 zł.
Według promocji do 10 lutego powinnam dostać również kupon na 100zł wraz z założeniem allegro pay, aktywowałam to wczoraj.
@Client:141727263 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Witam, przypominam się.
@Client:141727263 Dodałam kupon 😉
Dzień dobry ja również nie otrzymałam KUPONU a dzisiaj założyłam konto Allegro Pay.
Witam,
aktywowałam Allegro Pay i próbowałam zamówić produkt, korzystając z tej formy płatności, jednak nie otrzymałam kuponu na 100 zł. Zgodnie z regulaminem, po aktywacji Allegro Pay powinien zostać przyznany kupon o wartości 100 zł do wykorzystania przy pierwszej płatności tą metodą.
Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Przyznałem Tobie kupon. Możesz z niego skorzystać. Udanych zakupów życzę!
Cześć!
Mam ten sam problem. Po aktywacji allegro pay 7.02 wciąż czekam na kupon