Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ witam dostalem dziwnego maial od allegro o bookadzie konta z art 2.12. nie wiem o co chodzi. prowadze konto od ponad 18 lat i skad ta blokada . mozecie wskazac co w zwiazku z takim dzoalqniem allegro. zablokowali tez mozliwosc wyplacenia srodkow.
@slawka_mad zaraz dostaniesz odpowiedz, że
"rozumiem, że obecna sytuacja jest dla Ciebie niekomfortowa. Natomiast decyzja ta wynika z troski o bezpieczeństwo i zadowolenie kupujących w serwisie Allegro. Są to aspekty o które wszyscy powinniśmy zabiegać - zarówno sprzedający, jak i pracownicy Allegro.
Art. 10.5 Regulaminu brzmi:
W przypadku wyboru przez Kupującego formy dostawy Towaru, która jest rejestrowana przez przewoźnika i której nadawany jest numer śledzenia przesyłki, jeśli dane nie zostały udostępnione Allegro.pl bezpośrednio przez przewoźnika, Sprzedający jest obowiązany do niezwłocznego udostępnienia w zakładce zamówienia (moja sprzedaż -> zamówienia) prawidłowego numeru śledzenia przesyłki (nadanego przez przewoźnika po nadaniu przesyłki), przy czym czas wysyłki Towaru powinien nastąpić zgodnie z terminem określonym przez Sprzedającego w ramach formularza sprzedaży - w polu “Czas wysyłki”.
Z kolei w punkcie 2.12 zastrzegamy sobie możliwość dodatkowej weryfikacji. Efektem może być czasowe ograniczenie dostępu do poszczególnych usług świadczonych w ramach Allegro."
tylko ze ja pracuje na baselinkerze i wszywtkie nimery przesylek sa z automatu uzupelniane. nie mam nie uUpelnionych przesylek.