anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kuponów po aktywacji allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
oleq74
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, 

Jestem świeżo po aktywacji Allegro Pay i nie mam dostępnych kuponów 2x40zł. Powiadomienie z koszyka sugerowało że promocja wciąż trwa drugiego lutego. Przeszedłem z panelu promocyjnego, aktywowałem promocję a kuponów nie ma. Bardzo proszę o pomoc.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
oleq74
#7 Wielbiciel

ecchhh czemu promocja promowana do 2 lutego, jak kupony nie działają, jutro dostanę info że przepraszamy, już po promocji, a dane wysłałem, do usługi dołączyłem, wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcjami. Gdzie moje kupony w świetle promocji Allegro?

oznacz moderatorów
ignacyb94
#7 Wielbiciel

również mam ten problem.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@ignacyb94 Również otrzymałeś kupony i były one aktywne do 1 lutego.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ignacyb94
#7 Wielbiciel

Proszę podejść do tematu poważnie. Z oferty skorzystałem drugiego lutego i zgodnie z komunikatem w koszyku kupony miały być ważne do 2 lutego ..

oznacz moderatorów
nat_not

@ignacyb94 Poprosiłam o weryfikację Twojego przypadku.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not

@ignacyb94 Kupony są przedłużone o 7 dni.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not

@oleq74 Kupony zostały przyznane 9 stycznia i były aktywne do 1 lutego.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
oleq74
#7 Wielbiciel

acha, nic kreatywnego Pani nie napisała, ani nie rozwiązała problemu. A gdyby Pani przeczytała mój post ze zrozumieniem, to wedługo niego AKTYWOWAŁEM promocję 2 (DRUGIEGO) lutego, bo WCIĄŻ wyświetlała się w POWIADOMIENIACH ALLEGRO oraz w KOSZYKU, w koszyku WCIĄŻ widniały kupony 2x40zł, a promocja KRZYCZAŁA że po aktywacji dostanę kupony.

Tuż po aktywacji Allegro Pay, kupony zniknęły magicznie z koszyka, ślad po nich zaginął.
Pani pisze, że kupony zostały przyznane 9 stycznia? Kiedy? Jak? Przecież aktywowałem usługę dopiero DRUGIEGO lutego, tak jak było zaznaczone w WASZEJ promocji. Drugiego lutego kupony jeszcze widniały w koszyku, więc nie wygasły. Jaki jest sens promocji trwającej do drugiego lutego, gdy nie da się tego ostatniego dnia zrealizować owej promocji. Czuje się oszukany na całej linii przez Allegro. Proszę przyznać moje zaległe kupony albo NATYCHMIAST usunąć moje dane z Allegro Pay. Jaki bubel zapodaliście, to mocna sprawa. WIdzę nie jestem jedyny, i to samo, korporacyjna gadka: "ale panie gdzie tam kópony wygasły pjerwszego lótego promocja wygasła pszykro mi." 

xD to niezła promocja od Allegro. Chyba trzeba będzie szukać innych marketplaceów, które potrafią wywiązywać się z obiecywanych promocji oraz gdzie moderatorzy potrafią czytać ze zrozumieniem i rozwiązywać problemy klientów.

allegro.png

oznacz moderatorów
nat_not

@oleq74 Przekazałam Twój przypadek do sprawdzenia. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
oleq74
#7 Wielbiciel
czy jakiś inny moderator rozwiąże te sprawę sensownie i udzieli mi sensownej odpowiedzi, czy mam już szukać innych miejsc do robienia zakupów?
oznacz moderatorów
nat_not

@oleq74 Odpowiedziałam już w tej sprawie w innym wątku - kupony są ponownie dostępne na Twoim koncie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
oleq74
#7 Wielbiciel

Dziękuję Pani za pomoc, proszę wybaczyć moje wzburzenie - było delikatnie zbyt wybuchowe, aczkolwiek uzasadnione. Mam nadzieję, że Pani rozumie. Dzięki za pomoc jeszcze raz. Sprawa rozwiązana.

oznacz moderatorów