Dzień dobry. Zapisałem się i aktywowałem allegro Pay niestety nie otrzymałem kuponów a miałem dostać 3x40zł. Proszę o rozwiązanie problemu.. pozdrawiam
ja również aktywowałam a kuponów nie ma 3 razy 40 złotych prosze o pomoc
Witam aktywowałem psy i nie wskoczyły mi kupony
Cześć @An__drzej, kiedy aktywowałeś psy?
@matt_rose napisał(a):
/.../ kiedy aktywowałeś psy?
Nasuwa się odpowiedź: widocznie były słabo aktywowane, skoro nie wskoczyły (że tak zażartuję).
Jeśli dobrze pamiętam, to ostatni taki figiel z "literówką" kiepsko (i niewspółmiernie do "kalibru") się zakończył dla figlarza. Nie boisz się? 😂
Aktywowałem pay i nie otrzymałem kuponów
Cześć @An__drzej, kiedy zostało aktywowane Allegro Pay?
Dzień dobry Panu. Mam ten sam problem:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/nie-dosta%C5%82em-kupon%C3%B3w-3x40z%C5%82-od-allegro-...
@Client:38827024, @Client:94334982, @Client:112649196, @Apiszczyk72, @An__drzej
Przekazałem Wasze zgłoszenia do odpowiedniego działu. Z racji trwającej niedzieli, czas odpowiedzi może ulec wydłużeniu. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź/rozwiązanie, wrócimy do tego wątku jak najszybciej.
@Client:38827024, @Client:94334982, @Client:112649196, Apiszczyk72
Kupony znajdują się już na Waszych kontach 🙂
@An__drzej Sprawdziliśmy i kupony zostały już przez Ciebie wykorzystane 18.04.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dobry wieczór, sprawa dosyć pilna ponieważ chciałam jeszcze się załapać na promocję z aktywacją allegro pay, a kupony ciągle nie pojawiły się na moim koncie. Do końca promocji zostały dwie godziny więc jestem już dość zmartwiona. Bardzo proszę o pomoc.
@Client:144513148 kupony są już na Twoim koncie 🙂
Witam, w czwartek 16.04.2026 aktywowałem usługę Allegro Pay i jednocześnie wykorzystałem jeden z trzech kuponów na kwotę 40 zł. Dzisiaj chciałem ponownie skorzystać z dwóch pozostałych, lecz nie znalazłem ich już na moim koncie
Cześć @Client:138017219! Te kupony straciły ważność, dlatego nie mogłeś ich odnaleźć. Wyjątkowo je przedłużyliśmy, możesz z nich skorzystać 😉
Dziękuje, bardzo mi miło. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 😄