Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Cześć @Client:43213121, podaj proszę numer sprawy której dotyczy Twój wpis.
Cześć @Client:105158378, podaj proszę numery zamówień dla których powinnaś otrzymać kupony.
Zamówienia:
3b647560-bfc4-11f0-b373-23ff05117a47
6c605340-bfc5-11f0-98a2-8da211f708ab
Opłacone osobno przez allegro pay.
Ciekaw jestem rozwoju sytuacji. Pewnie znowu mydlenie oczu, ze kupon jest, tylko, ze nie spełniłem wymogu skakania na lewej nodze kręcąc sie w prawo i śpiewając szanty.
@Client:105158378 Dobrze. Chwila. Tak jak wspomniała Marysia- kupon jest aktywny na Twoim koncie. Możesz to sprawdzić w zakładce lub w formularzu dostawy i płatności na dole strony. (po wybraniu metody dostawy).
Z kuponu możesz skorzystać podczas płatności za zakupy, gdy płacisz metodą Allegro Pay. Więc tak: wybierz metodę dostawy, wybierz metodę płatności Allegro Pay, pojawi się możliwość wykorzystania kuponu.
Doprecyzuj, na jakim dokładnie etapie napotykasz problemy?
Więcej informacji znajdziesz na tej stronie.
Dzień dobry ja również nie dostałem kuponu za aktywację allegro pay
Numer zamówienia
Uwagi do zakupu
Status płatności
Identyfikator płatności
@Client:105158378 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Witam czy zajmie się pani też moim zgłoszeniem?
@35maro Kupon na Twoim koncie został dodany i jest ważny do 1.12.
Muszę znaleźć teraz jakis potrzebny artefakt na allegro , żeby sprobowac ponownie. Po raz 4.
Nie może być łatwo i przejrzyście. Trzeba się nawściekać i kląć pod nosem.
Powyższe to noe pytanie tylko stwierdzenie.
Dzień dobry, dnia 4.11.2025 aktywowałam usługę Allegro Pay. Otrzymałam powiadomienie, że usługa Allegro Pay jest już dla mnie dostępna wraz z kuponem na 100 zł. Weszłam w zakładkę Allegro Pay, aktywowałam, ale na koncie do dzisiaj nie pojawił się żaden kupon.
Czy otrzymam kupon 100 zł na zakupy z Allegro Pay?
Pozdrawiam, [edytowano]
@bea555_01 Konsultuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 🙂
@bea555_01 Kupon został przyznany. 🙂
Dziękuję.
pozdrawiam
Dlaczego Allegro zachęca kuponem aktywacji na 100 zł a potem go nie umieszcza przy kupnie, gdzie go szukać napisz ogólnie instrukcje odnalezienia kuponu bo zniknął
@Client:50197963 a przysługiwał ? trzeba sprawdzić regulamin ?
@Client:50197963 podaj mi proszę login konta, który miał otrzymać kupon, ale go nie ma.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, w zeszły piątek założyłem Allegro Pay, po ujrzeniu informacji że czeka na mnie bon. Mamy czwartek i jeszcze go nie dostałem, sprawdzałem też czy pojawi się przy zakupie jakiegoś produktu i nie ma go. Proszę o pomoc, pozdrawiam
@Hervon1 konsultuję brak kuponu na Twoim koncie i wrócę z informacją.
Witam
Aktywowałem Allegro Pay i zrobiłem zakupy za 300zł tydzień temu i do tej pory nie otrzymałem kuponu. Dlaczego?
@AndrzejPlawecki weryfikuję brak kuponu na Twoim koncie, z zespołem odpowiedzialnym za promocję.