Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Brak kuponu mimo aktywacji allegro pay,
Cześć, @Client:139375853. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Ok czekam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o odpowiedź bo na koncie informacje o kuponie miałem dlatego też allegro pay zrobiłem dlaczego nie mam kuponu
@Client:139375853, konsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji. Muszę poprosić Cię o chwilę cierpliwości.
Cześć, @Client:139375853. Przed chwilą otrzymałeś kupon 🙂
Dzień dobry kiedy dostanę informacje dlaczego nie dostałem kuponu? Pisze już kolejny raz w tej sprawie i zero odpowiedzi . Na koncie informacje miałem że kupon czeka wszedłem w pomarańczowa ikonę aktywowałem allegro pay i nic. I też nie mogę dostać odpowiedzi dlaczego nie dostałem.
@Client:139375853 jeszcze weryfikujemy sprawę. Wrócimy do Ciebie z informacją, jak tylko będziemy mieć dalsze wieści.
Wyświetliła mi się informacja przy finalizacji zakupu, że za aktywację Allegro Pay otrzymam kupon rabatowy 100zł. Aktywowałem Allegro Pay, dokończyłem zakupy na kwotę ponad 140zł płacąc za pomocą Allegro Pay i niestety nie otrzymałem jeszcze żadnego kuponu. Aktywacja i zakupy zrobiłem 13 listopada.
@Goku985 Kupon jest już na Twoim koncie. Przepraszamy za nieprawidłowości.
Nie otrzymałem tego kuponu mimo że była informacja ze kupon czeka na moim koncie, pod ta informacja była pomarańczowa ikona do aktywacji allegro pay zrobiłem wszystko trzeba ale kuponu brak .
@Client:139375853 kupon pojawi się automatycznie w przeciągu kilku dni. Gdyby się tak nie stało, wówczas napisz proszę do nas ponownie.
gdzie jest dostępny Plan promocji aktywacja allegro pay można dostać 100 zł. Kiedy dostaje się 100 zł od aktywacji czy żeby dostać 100 zł trzeba jeszcze wykonać płatność na 30 zł poprzez allegro pay???
@gzesio2 Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dopytuję odpowiedni zespół.
Aktywować chciałam allegro PayU kupon100 zł i odrzucono bez powodu.
Proszę by to naprawić pilnie
@Client:123861231 jaką dokładnie otrzymałaś informację? Problem dotyczy aktywacji Allegro Pay czy skorzystania z kuponu?
Chodzi oto że dostałam informację że można aktywować kupon na 100zl z Black week coś tego typu i nacisnęłam to podałam nr tel dane potrzebne i po1minucie czasu sprawdzania odrzuciło
@Client:123861231 możliwe, że Twoja zdolność kredytowa lub historia zakupów nie jest wystarczająca, by na ten moment przyznać Ci środki w ramach usługi Allegro Pay.
Po weryfikacji powinna wyświetlić Ci się informacja, niestety osobiście nie mam w nią wglądu.
Nie otrzymałem kuponu 100 zł za aktywowanie allegro pay, a spełniłem warunki promocji