anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kuponu 100 zł za AKTYWACJE Allegro Pay

nurse
#1 Nowicjusz

Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.

oznacz moderatorów
150 ODPOWIEDZI 150

Client:139375853
#7 Wielbiciel

Brak kuponu mimo aktywacji allegro pay,  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:139375853. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ok czekam 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę o odpowiedź bo na koncie informacje o kuponie miałem dlatego też allegro pay zrobiłem dlaczego nie mam kuponu

oznacz moderatorów

MiMary

@Client:139375853, konsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji. Muszę poprosić Cię o chwilę cierpliwości.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @Client:139375853. Przed chwilą otrzymałeś kupon 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dzień dobry kiedy dostanę informacje dlaczego nie dostałem kuponu? Pisze już kolejny raz w tej sprawie i zero odpowiedzi . Na koncie informacje miałem że kupon czeka wszedłem w pomarańczowa ikonę aktywowałem allegro pay i nic. I też nie mogę dostać odpowiedzi dlaczego nie dostałem. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:139375853 jeszcze weryfikujemy sprawę. Wrócimy do Ciebie z informacją, jak tylko będziemy mieć dalsze wieści. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Goku985
#7 Wielbiciel

Wyświetliła mi się informacja przy finalizacji zakupu, że za aktywację Allegro Pay otrzymam kupon rabatowy 100zł. Aktywowałem Allegro Pay, dokończyłem zakupy na kwotę ponad 140zł płacąc za pomocą Allegro Pay i niestety nie otrzymałem jeszcze żadnego kuponu. Aktywacja i zakupy zrobiłem 13 listopada.

oznacz moderatorów

nat_not

@Goku985 Kupon jest już na Twoim koncie. Przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Nie otrzymałem tego kuponu mimo że była informacja ze kupon czeka na moim koncie, pod ta informacja była pomarańczowa ikona do aktywacji allegro pay zrobiłem wszystko trzeba ale kuponu brak .

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Client:139375853 kupon pojawi się automatycznie w przeciągu kilku dni. Gdyby się tak nie stało, wówczas napisz proszę do nas ponownie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gzesio2
#1 Nowicjusz

gdzie jest dostępny Plan promocji aktywacja allegro pay można dostać 100 zł. Kiedy dostaje się 100 zł od aktywacji czy żeby dostać 100 zł trzeba jeszcze wykonać płatność na 30 zł poprzez allegro pay???

oznacz moderatorów

w_kiwi

@gzesio2 Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Dopytuję odpowiedni zespół. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:123861231
#7 Wielbiciel

Aktywować chciałam allegro PayU kupon100 zł i odrzucono bez powodu.

Proszę by to naprawić pilnie

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:123861231 jaką dokładnie otrzymałaś informację? Problem dotyczy aktywacji Allegro Pay czy skorzystania z kuponu? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:123861231
#7 Wielbiciel

Chodzi oto że dostałam informację że  można aktywować kupon na 100zl z Black week coś tego typu  i nacisnęłam to podałam nr tel dane potrzebne i po1minucie czasu sprawdzania  odrzuciło  

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:123861231 możliwe, że Twoja zdolność kredytowa lub historia zakupów nie jest wystarczająca, by na ten moment przyznać Ci środki w ramach usługi Allegro Pay. 
Po weryfikacji powinna wyświetlić Ci się informacja, niestety osobiście nie mam w nią wglądu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nkamil22
#7 Wielbiciel

Nie otrzymałem kuponu 100 zł za aktywowanie allegro pay, a spełniłem warunki promocji

oznacz moderatorów