Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Jasne, nick kolegi to: Chopper_96
A tutaj mój link:
allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v8/d0e410d0-a255-4e19-a048-4a34f30e5a52
@mateusz_svs dzięki! Już to weryfikuję i wrócę do Ciebie z informacją. 😊
@mateusz_svs czy osoba polecona, na pewno aktywowała usługę z poleconego linku? Nie widzimy na ten moment informacji o tym, aby polecona osoba kliknęła w przysłany link. 😔
Twierdzi że tak:( Robił to z telefonu, czy może to mieć wpływ?
@mateusz_svs nie powinno mieć to wpływu. Przeanalizowaliśmy sprawę i właśnie przyznaliśmy na wasze konta kupony za polecenie. 😊
Wspaniale! Bardzo dziękuję za kontakt i rozwiązanie sprawy, pozdrawiam!
Również nie otrzymałem kuponu na 100zł, chociaż przy rejestracji Allegro Pay miałem napisane, że takowy mam dostać
@timmy_fortnite weryfikuję brak kuponu i wrócę z informacją. 😊
@timmy_fortnite kupon jest już na Twoim koncie. 😊
Tydzień temu aktywowałam allegro pay , natomiast nie dostałam kuponu na 100 zł a jedynie na 50 zł
Dzień dobry, ja również spełniłem wszystkie warunki, a kuponu 100zl nie otrzymałem.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ja również nie otrzymałem kuponu pomimo założenia konta Allegro Pay oraz dokonania pierwszych zakupów na >30 zł. Proszę o weryfikację.