Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dlaczego zniknela platnosc karta jest tylko blik i przelew w przelewach niema mojego banku co jest
Ja też nie mogę skorzystać z innej formy płatności bo pieniądze na raty mam na specjalnie do tego przeznaczonej karcie kredytowej!
Odbieracie ludziom możliwość spłacania zakupów w wybrany przez siebie najdogodniejszy sposób, jeśli w najbliższych dniach nie wrócicie opcji ApplePay to również jak i inne osoby nie będę w stanie spłacić swoich zobowiązań… i w przyszłości na pewno przestane korzystać z tego serwisu…
Nie rozumiesz jak piszemy, że nie ma możliwości opłaty inną metodą? Z rachunku karty kredytowej nie da się wykonać przelewu, nie generuje też kodu BLIK.
Lepiej już zamilcz, bo tylko ludzi wkurzasz. Przecież wyraźnie piszemy, że nie mamy takiej możliwości, żeby zapłacić przelewem lub blikiem a ty swoje.
ile ci zaplacili
Nie mam takiej możliwości, nikt ,nie nie pytał czy chcę brać udział w jakiś testach. Raty mam do spłacenia do wtorku 10 stycznia i co mam teraz niby zrobić?
Ty chyba masz coś z głową? Brak możliwości spłaty to cześć testu? To ja w ramach testu nie płacę rat. Jak włączycie możliwość płatności kartą, to ja włączę spłaty. Dziś mija mi termin i nie mam innych opcji
@grzegorz-skorupa Nie, robią sobie miesięczne testy naszym kosztem. Kartą kredytową nie spłacisz, bo ktoś ma takie widzimisie dla "WYBRAŃCÓW", mimo, że jest to niezgodne z regulaminem.
Zaraz pani ci napisze że możesz pożyczyć w Klekocianie albo innym Dencie
Jakie testy nic z tego nie rozumiem. Nie wyrażałem zgody na żadne testy. Płacę raty w terminie a nawet przed czasem a tu takie coś bez żadnej informacji. A raty trzeba zapłacić do 10 stycznia.
Mam to samo! Nigdzie nie wyrażałem zgody na takie testy! Może zacznijcie sobie sami testować na sobie!
Wcześniej miałam taką opcje aby zakupu zrobione przez Allegro Pay mogły być spłacone opcją „Apple Pay”, teraz mam do wyboru tylko Bliki i przelew tradycyjny…. Dlaczego ????
Mam identycznie. Dodam ze na koncie mojej dziewczyny normalnie pojawia się apple pay.
Robią sobie testy na wybranej losowo grupie klientów i niestety tak jak ja się załapałaś. Ja spłacam swoje zobowiązania i idę do konkurencji.
W jaki sposób zrezygnować z tego testu? Nie mam zamiaru używać innych metod, proszę o informację, w jaki sposób zapłacić kartą.
Dzień dobry,
Brak możliwości spłaty Allegro Pay kartą ,to dla mnie duży problem.Teraz muszę korzystać z przelewu tradycyjnego ,czyli wchodzić w historię zakupu spisawać dane,wracać na stronę banku i robić przelew.Moje banki nie obsługują Blika i nie ma ich na liście szybkich przelewów.
Ciśnie mi się tylko jedno na usta ,ale nie chce być niemiły.Testy nie są żadnym tłumaczeniem. Jeżeli Allegro tak traktuje klientów ,to chyba czas się pożegnać.
Pozdrawiam serdecznie
Paweł
Witam ponownie.
Nie wiem czym sobie zasłużyłem na tak "ogromne szczęście" w postaci wdrożenia mnie do jakiegoś programu testów.
Z tego co pamiętam , nikt jakoś nie zadał sobie trudu, aby zadać proste pytanie, czy wyrażam jakąkolwiek chęć brania w tym udziału.
Jedynym jak na razie efektem tego wszystkiego, jest uniemożliwienie mi spłaty należności w Allegro Pay.
Wszystkie środki na wywiązanie się z należności spoczywają na koncie powiązanym z właśnie z kartą.
W tej chwili inna forma płatności jest wykluczona.
Proszę o wykluczenie mnie z programu testowego i przywrócenie możliwości zapłaty kartą.
P.S.
Nigdy nie miałem złego zdania o platformie Allegro, ale widocznie komuś "TAM" zależy na tym aby spora część jej użytkowników, te zdanie diametralnie zmieniła.
Pozdrawiam
Również znalazłem się w gronie "losowo wybranych klientów" i z dnia na dzień stanąłem przed wyborem spłaty tylko BLIKiem albo przelewem. Nie wiem jaki był klucz doboru ale z mojego punktu widzenia odpowiedź do Allegro jest prosta: BRAK MOŻLIWOŚCI SPŁACANIA PRZEZ ALLEGRO PAY KARTĄ ELIMINUJE ALLEGRO PAY Z OPCJI MOICH PŁATNOŚCI ZA ZAKUPY I ZNIECHĘCA DO WIĘKSZYCH ZAKUPÓW PRZEZ ALLEGRO.
Zablokowanie metody płatności kartą, bez poinformowania mnie o tym przed zawarciem umowy allegro pay, traktuję jako naruszenie mojej swobody wyboru metody płatności oraz naruszenie przez Państwa Regulaminu Allegro Pay. O sprawie został poinformowany UOKIK.
Zablokowanie metody płatności kartą, bez poinformowania mnie o tym przed zawarciem umowy allegro pay, traktuję jako naruszenie mojej swobody wyboru metody płatności oraz naruszenie przez Państwa Regulaminu Allegro Pay. O sprawie został poinformowany UOKIK.