Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiele razy prosiłem o zwrot pieniędzy. Sprzedający odsyła mnie do allegro i na odwrót . Jestem seniorem i nie mam już siły co mam dalej robić. Proszę mi powiedzieć dlaczego tak jest.
A mail od Allegro o zwrocie był? otwórz dyskusję to przestaną Cię odsyłać: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:109456504 najlepszym rozwiązaniem będzie otworzenie dyskusji, w której możesz wezwać naszego doradcę, by wsparł Cię w rozwiązaniu sprawy. Instrukcję, jak rozpocząć dyskusję znajdziesz w tym artykule.
Zrobiłem tak jak pisałaś ale nie wiem czy to coś da.
@Client:109456504 czy możesz podać numer zamówienia? Znajdziesz go w zakładce Moje zakupy w szczegółach zamówienia. Sprawdziłam, że wszystkie dyskusje na koncie, z którego piszesz, są już zakończone.
Nr.zamowienia 456cfd81-caa5-11ef-818a-271254e3f24c od Perfect Store24 płaszcz męski.
Cześć, @Client:109456504. Widzę, że sprzedający zlecił zwrot środków 30 stycznia 2025.
Zakup został zrealizowany z Allegro Pay, zatem zwrócone środki zostały przekazane na poczet spłat należności.
Proszę, sprawdź status swojego salda w panelu Allegro Pay, aby upewnić się, że należności zostały już uregulowane.
Dziękuję za odpowiedź. Zawsze mam uregulowane należności. Mam do wykorzystania ponad 3 tyś. Czy allegro czyta te nasze rozmowy? Jak mogę się skontaktować z kimś z allegro. W ogóle co mam zrobić żeby przelali mi te 2900zl. Około. Pomóżcie.
@Client:109456504 rozumiem że kupiłeś z odroczoną płatnością Allegro Pay, spłaciłeś zadłużenie a sprzedawca oddał kasę ?
To nadpłatę powinieneś dostać po uzupełnieniu konta w panelu Pay 🙂
@Client:109456504 jeśli w Panelu Allegro Pay powstała nadpłata (a tak się stało, jeżeli spłaciłeś zakup, a następnie na umowie zaksięgował się zwrot od sprzedającego), to środki mogą zostać wypłacone na Twoje konto, jeżeli masz je uzupełnione w Panelu Allegro Pay (opcje > Zarządzanie nadpłatami).
Uzupełnij to proszę, a następnie skontaktuj się za pomocą tego formularza, Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości, będzie mógł sprawdzić to dokładnie i wszystko wyjaśnić.