Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam konto Allegro od 2008 roku. To na moją rodzinę skrycie zapisano dużą część mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP około 30% w 1989 taki ekwiwalent Ziem Odzyskanych. Pierwotnie to zapisano na mojego dziadka Aleksandra Matwiejczuka 01.04.1920 - 17.01.2002 przez reżim PRL pod presją USA wkrótce po wydarzeniach w Radomiu i Ursusie 1976
Allegro skrycie i za moimi plecami korzysta z dywidend z mojego diamentowego PESELu czyli z mojego zrabowanego mienia Żydowskiego. I ten proceder trwa już około 17 lat. Mało tego wyczyścili moją historię zakupów by zatuszować własny szaber
I w związku z tym mam pytanie do społeczności. Ile kasy dostało Allegro w tak długim okresie czasu i ile mam domagać się zwrotu moich zrabowanych dywidend od Allegro Polska. Sto milionów złotych a może 200 milionów czy więcej
Z poważaniem
Prawowity Spadkobierca dużej części mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP
Filip [edycja]
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@@
Tak oczywiście że zabiegam o pokój. O sojusz Stanów Zjednoczonych Ameryki z Federacją Rosyjską i ustanowienie globalnego sojuszu wokół Arktyki. Oczywiście też zabiegam o pokój na Ukrainie. Tak się złożyło że rozmnożyli mnie zarówno w Rosji jak i Ukrainie i dzieci te nie powinny się kłócić. Zgoda buduję a niezgoda rujnuje
Aż żal się na to wszystko patrzy
dalej nic nie kumam 🤔
@mdrogeria @Ziolko39 @drekenzes @wojtekmarchewka Tu nie ma co kumać, ani się nabijać, ten człowiek jest autentycznie chory , nie widzicie tego? Nie żartuję, to przypadek psychiatryczny a jego opowieści pochodzą z chorego umysłu, który jest święcie przekonany że to prawda. Dajcie spokój z odpowiadaniem, po co go nakręcać.
Stary sprawdzony sposób z ZSRR Nikity Chruszczowa. Za mówienie prawdy była psychuszka
Już reżim 3 RP to testował na mnie. Efekt był taki że pseudo przyjaciele z EU wzięli dużo większy odsetek z mojego zrabowanego mienia. Straty Polski liczone są w miliardach dolarów gdy Tusk zabawiał się w Nikitę Chruszczowa. Woleli płacić miliardy innym czy to RFN czy Wielkiej Brytanii niż dla mnie zapłacić kilkanaście milionów złotych. Tacy to obleśni złodzieje. Wolą płacić 1000 razy tyle niż przyznać się do winy i zapłacić grosze
Teraz każdy Polak przez ich złodziejstwo minimum 100 złotych miesięcznie mniej zarabia
@Mido A zauważyłeś, że taka osoba była zastępcą przewodniczącego komisji wyborczej? System CEIDG przyjął jego wymyślną nazwę firmy do rejestracji w systemie. Co więcej bezkarnie założył konta w mediach społecznościowych, bloguje swoje wymysły i nic się z tym nie dzieje? Przecież prokuratura już powinna się nim zająć, bo wpisy ma bardzo niepokojące. A myślę że to co zobaczyliśmy, to tylko wierzchołek góry lodowej.
Zgadza się to jest afera tysiąclecia na skalę światową. Sprawa Art-B to było maleńkie piwo. Władze okrągłego stołu z 1989 nagłośniły ją by przykryć własny szaber ponad 1000 razy większy. Oczywiście Pan Doktor Andrew Gasiorowski się o tym dowiedział poprzez Janka Pińskiego i w ten sposób załatwił sobie umorzenie sprawy
Nawiasem mówiąc to Bagsik i Gąsiorowski tylko naginali prawo a nie łamali jego. A mnie układ okrągłego stołu z 1989 na bezczela okradł. Tzn wtedy chodziło bardziej o mojego dziadka Aleksandra Matwiejczuka 01.04.1920
@Mido Masz rację > ja sobie odpuszczam.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy ten wątek założony przez użytkownika ma coś wspólnego z allegro, z zakupami , bo tu debata jak w sejmie się rozgrywa
@Agent555 To fragment postu związany z Allegro > Allegro skrycie i za moimi plecami korzysta z dywidend z mojego diamentowego PESELu czyli z mojego zrabowanego mienia Żydowskiego. I ten proceder trwa już około 17 lat. Mało tego wyczyścili moją historię zakupów by zatuszować własny szaber > ale ja już sobie daruję odpowiadanie na jego kolejne wpisy > jak inni też odpuszczą to temat umrze śmiercią naturalną
Oczywiście że tak ma to związek z Allegro. Ale akurat Allegro niewiele skorzystało na szabrze mojego mienia. Chodzi o to że układ okrągłego stołu z 1989 przywłaszczył sobie cudze mienie i dawał dywidendy wszystkim albo części wybranych instytucji z których korzystałem
Akurat najwięcej na mnie zarobiły banki a tuż za nimi Telekomy. Niektóre w niebywale podły sposób na mnie żerowały zwłaszcza Plus GSM. Gdy zagranica się dowiedziała o tej zbrodni Państwowej to szantażowali 3 RP również z pomocą moich dzieci które mi narobili poprzez banki nasienia. I dużo miliardów z mojego diamentowego PESELu poszło do RFN czy Ukrainy
Najbardziej przykre dla mnie jest to że ja nic z tego nie mam. Traktują mnie jak toksyczny odpad od 1989 roku i izolują żebym żył w ciemnocie. A tyle lat mogli mnie tanio spłacić. Jednak reżim 3 RP woli płacić każdemu oprócz mnie
To nie był żaden problem spłacić 3 obywateli bo Nas tylko troje było do 2002 roku tj mój dziadek, mama i ja. Ale oni Woleli przyśpieszyć śmierć mojego dziadka Aleksandra Matwiejczuka 17.01.2002 tak żeby podwójnie Nas zastraszyć w rocznicę Wyzwolenia Warszawy bo tysiące postkomunistów płakało że dziadek Aleksander przeżył Holocaust i nie wyjechał w 1968
Naprawdę bardzo fascynująca opowieść, czy nie myślałeś o tym żeby wydać książkę ,
@Agent555 to bardzo dobry pomysł, na tantiemach mógłby zarobić więcej niż na dywidendach i być może w ten sposób odzyskał by swój majątek
Akurat słaby pomysł książka bo niemal wszystko wokół mnie działo się za moimi plecami. Mnie trzymali i trzymają w izolacji. Nie mam prawdziwych przyjaciół czy grona znajomych. Czasami ktoś z kapelusza podrzuca mi nowości ale to raczej po to by komuś zaszkodzić. Książka to dobra rzecz dla polityka na emeryturze który poznał tysiące VIPów. A ja osobiście żadnego VIPa nie znam. Tylko że Ci VIPowie zajmują się mną od 1989 najczęściej poprzez kilku pośredników tak by osobiście się nie umoczyć. Jak tu w tym kraju tj 3 RP dużo ustaw pode mnie piszą i łatają dziury budżetowe różnych ministerstw ministerstw moim kosztem już od roku 1992. Hanna Suchocka wtedy to robiła. I tak jest cały czas. Rzygać mi się chce na ten obleśny system
Ale wolę tych VIPów którzy za pośrednictwem kilku pośredników chcą zaszkodzić innym VIPom niż tych co tylko trzymają mnie w izolacji i ciemnocie i szkodzą tylko dla mnie jak Hanna Suchocka czy Donald Tusk
Witam.
@Agent555 @Ziolko39 @KOGIEL_T @kolekcjoner608 @mdrogeria
Popularność tej dyskusji przyćmiła nawet ostatni "upadek" Motostacji i związane z nim roszczenia.
Człowiek sprawia wrażenie totalnie "odjechanego", ale z sugestii napisania książki i życia z tantiem wybrnął "z klasą" pisząc:
"Akurat słaby pomysł książka bo niemal wszystko wokół mnie działo się za moimi plecami. Mnie trzymali i trzymają w izolacji. Nie mam prawdziwych przyjaciół czy grona znajomych. Czasami ktoś z kapelusza podrzuca mi nowości ale to raczej po to by komuś zaszkodzić. Książka to dobra rzecz dla polityka na emeryturze który poznał tysiące VIPów. A ja osobiście żadnego VIPa nie znam.", choć dalej już było gorzej.
Nie założyłbym się, że to nie podpucha obliczona na wzrost popularności jego osoby w sieci.
"Klikalność" rośnie mu lawinowo... A za "klikalnością" prędzej czy później przyjdzie kasa.
Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 z klikalności na tym forum, to chyba nie ma za dużej kasy😉, chyba, że ja o czymś nie wiem🤔 i @LEW433 , to już dawno odcina kupony z działalności na tym forum😁