Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Podczas zakupu gry EA FC 26, po kliknięciu "Kup teraz", pojawiła się informacja o możliwości otrzymania kuponu 100 zł za samo założenie AllegroPay. Pomyślałem, że to dobra okazja, więc założyłem konto AllegroPay.
Niestety, przy płatności AllegroPay kupon 100 zł w ogóle się nie pojawia. Co ciekawe, kiedy wybieram inną formę płatności (np. BLIK), kupon jest widoczny, ale nieaktywny (na szaro).
Z informacji, które znalazłem, wynika, że wystarczyło jedynie założyć konto AllegroPay i kupon powinien być dostępny przy kolejnych zakupach – bez konieczności wcześniejszego płacenia AllegroPay.
Proszę o wyjaśnienie, dlaczego kupon nie jest aktywny i jak mogę go wykorzystać.
Pozdrawiam @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Co chcesz kupić i w jakiej kategorii?
Kupon Promocyjny można wykorzystać na zakupy jakiegokolwiek przedmiotu na Allegro, za wyjątkiem towarów, które przynależą do następujących kategorii:
Elektronika - Komputery - Internet
Elektronika - Konsole i automaty - Microsoft Xbox 360 - Zdrapki
Elektronika - Komputery - Kryptowaluty
Elektronika - Telefony i Akcesoria - Pre-paid
Kultura i rozrywka - Gry - Gry online (MMO)
Kultura i rozrywka - Kody i doładowania
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Numizmatyka
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Pieniądz papierowy
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Produkty inwestycyjne
@Client:137081939 Kuponu nie wykorzystasz w tej kategorii. Jest to przesyłka elektroniczna.