Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
@natt-mario Nie przejmuj się tym. Masz z banku potwierdzenie wpłaty. Niech sobie Allegro Pay szuka na koncie tych pieniędzy. Jeśli nie znajdzie, pokażesz potwierdzenie.
2 transakcje poszły przez przelew bankowy a jedna poszła blikiem . Ta płatność blikiem widnieje jako rozliczana a te z banku pokazuje że cały czas są do spłacenia
Większość użytkowników ma ten sam problem. Trzeba czekać. Może jakieś problemy techniczne
Mam dokładnie to samo. Transakcja opłacona blikiem. Z konta pieniądze ściągnęło, a środki na allegro Pay nie zwiększyły się.
Ten sam problem wystąpił u mnie rata opłacona pieniądze z konta pobrane a na allegropay środków brak 😕
Mam ten sam problem. Zgłosiłem już sprawę, oczywiście uzbrojony w potwoerdzenie wplaty
Witam. Mam ten sam problem
Spłaciłam zakupy, a na koncie widnieje zaległość, proszę o wyjaśnienie.
Zapłaciłam za dwie rzeczy przez allegro pay. Niestety pieniądze z konta zostały pobrane a produkty nadal widnieją na szaro i napis trwa rozliczanie ( to już 3 godziny)
Cześć.W dniu dzisiejszym chciałam spłacić całą sumę z Allegro Pay. Podczas płatności kartą okazało się, Że dane na niej są już nieaktualne więc próbowałam ponownie spłacić należność poprzez Blika (dwie transakcje). Problem polega na tym, że pieniądze z konta zostały ściągnięte, kwota do spłaty nadal widnieje ale wszystkie przyciski są na szaro.
Ktos jest w stanie pomóc ?
Przejrzyj posty poniżej, AllegroPay ma jakiś problem.
Dziś chcę kupić kilka przedmiotów, wszystkie miały 'Zapłać później z Pay'. Wrzuciłem je do koszyka i przy próbie obejrzenia wszystkich dostępnych opcji Pay pojawił się komunikat w stylu: "Wygląda, że wystąpił problem po naszej stronie. Spróbuj za chwilę". Błąd się pojawiał bez względu na długość odczekania. Wyszedłem z koszyka, wszedłem ponownie, zapłać i ... opcji Pay brak. Jest jakiś problem z Allegro Pay?
@mrobs75 Tak, problem. Już pracują nad rozwiązaniem. Prosimy o cierpliwość.
Już się poprawiło. Można kupować z Allegro Pay ale płatności za zakupy są w trakcie. Możliwe, że jest taka długa kolejka do zsynchronizowania, że może to jeszcze chwilę potrwać.
Splacilam dzisiaj zakupy w terminor i nie widze aby saldo sie powiekszylo?e
Już wiadomo o co chodzi z kłopotami z Allegro Pay - firma która to obsługuje ma awarię, jest komunikat w Allegro Pomoc. Na razie jest wszystko zawieszone.
Spłaciłam zakup pobrało pieniądze i dalej jest ze musze to spłacić.o co chodzi
Witam, właśnie zapłaciłem blikiem allegro Pay i status się nie zmienił! Dalej mam tyle samo do spłaty, a pieniądze z konta zostały pobrane!!
allegro Pay
Czy jest jakaś awaria allegro pay ? Niemożna wejść do historii spłat.