Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam niecodzienną sytuację. Wziołem sobie pierwszy raz wyzwanie na Smart Monety. Wyzwanie dotyczy aktywacji Allegro Pay I zrobieniu pierwszego zakupu za 100 smart monet. Wyzwanie aktywowałem potem aktywowałem Allegro Pay I zrobiłem pierwsze zakupy i nic nie ruszyło w wyzwaniu dalej każe mi aktywować Allegro Pay a mam już aktywne. Mogę wysłać zrzuty ekranu z wyzwania i z mojego aktywnego Allegro Pay I zakupów. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o pomoc w tej sprawie.
@lionboss1990 widzę, że na Twoim koncie jest aktywny kupon na 100 zł z promocji "Kupony z Allegro Pay" . Sprawdź tu, czy jest dla Ciebie widoczny.
Tak widzę ten kupon. Nawet nie wiedziałem że go mam dziękuję 🙂 a nawiązując do tematu to co jest powodem braku reakcji w wyzwaniu za monety ? Allegro Pay aktywowałem a później dokonałem zakupu.
@lionboss1990 podeślij mi proszę zrzut ekranu z tym wyzwaniem. Skonsultuję to 🙂
@lionboss1990 dzięki, już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją 🙂
@lionboss1990 dziękuję ci za cierpliwość. Promocja kuponowa i monetowa się nie łączą, otrzymałeś kupon zamiast monet. Wygląda na to, że dołączyłeś do wyzwania po aktywacji Allegro Pay (chodzi o same kliknięcie dołącz). Dlatego zaliczyła ci się promocja kuponowa nie monetowa.
Możliwe że dołączyłem do wyzwania od razu po aktywacji Allegro Pay. Dziękuję bardzo za pomoc i wyjaśnienie tematu 👍😀